PHAT KSET & FEEL DA PANIC PRESENTS LORD TWEEKS SWEET 16

HAPPY B-DAY and PARTY!!! Povodom rođkasa našeg prijatelja „Seje aka Lord Tweex-a“ pozivamo sve prijatelje i poznanike, ljubitelje trash-a, dobre muzike lošeg brejka i poppin&locking-a da nam se pridruže na rođendanskom partiju znanog kao „Lord Tweex Sweet 16“..

Očekuje vas Mnoštvo dobre zabave kao kulturološka manifestacija u obliku izložbe u našoj maloj galeriji te recitiranje haiku stihova i prepričavanje dogodovština od našeg nam dragog i posebnog gosta, nekadašnjeg (a nama i dan-današnjeg) najboljeg skejtera Vajta. Posjedujemo i projektor s kojeg ćemo naravno puštati stvari koje nisu za svačije oči s toga maloljetnicima je ulaz strogo zabranjen (…samo ružnijeg spola)

Na DJ pultu zabavljati će vas 6 pomno izabranih, najlošijih DJ-a koji će atmosfericu upotpunjavati zvukovima pop 90-tih, elektrice, brejka, funka i naravno domaće dens trash mjuze,a ambijent na mikrofonu kvariti će host (…neki tamo iz Vukovara)

Ulaz se otvara u 22h, cijena ulaznice je 15kn…Upotpunite rođendansku atmosfericu dress codom koji glasi: što lošije, baš onako kao je Sejo volio. Šuškave trenirke, šarene tenisice, Nike Air max-ice..

S toga, vidimOse…. Vaš Phat KSET & Feel Da Panic Crew

 

Sa sobom je potrebno imati člansku iskaznicu KSET-a. Zelenu iskaznicu nabavite na ulazu (5kn) ili preko dana na šanku KSET-a (0 kn).

koncert