Phat KSET: DJ CHILL, NODEF, FLASH 91, SOUL BADER, SLIP MAT + B-BOY BATTLE & GRAFFITI JAZZ BATTLE

PHAT KSET PRESENTS SOUL BROTHERS

 

DJ CHILL, NODEF, FLASH 91, SOUL BADER, SLIP MAT + B-BOY BATTLE & GRAFFITI JAZZ BATTLE

 

SUBOTA 26.10.2013

21:00-03:00

ULAZ 15KN DO PONOĆI, 20 KN NAKON

 

U subotu, 26.10, sve ljubitelje urbanog zvuka očekuje novo izdanje kultnog hip hop programa PHAT KSET na kojem će gostovati atraktivan DJ dvojac pod nazivom „Soul Brothers“. Ovaj PhatKset party krasi neprekidan funky ritam koji će tjerati sve plesače u gradu da testiraju vlastite granice izdržljivosti. Od (znanstveno) fantastičnog hip hop-a do zaraznog funka, Dj set savršeno stopljen u jednu originalnu i plesnu cjelinu, nudi sadržaj koji je rijetko viđen u gradu. Također, kao i prošlog puta, najboljim i najzanimljivijim plesačima nudimo originalne nagrade, a sam KSET će se maštovito urediti kako bi bio dostojan naše najotkačenije publike. Ne trebate biti b-boy (ili b-girl) kako biste nas zadivili već samo morate biti voljni opustit se uz zarazne ritmove te tako uveličati autentičan hip hop party. Ako niste sigurni što mislimo pod time, provjerite, jer nećete biti razočarani.

Vaši domaćini, poznatiji pod imenima Dj Chill, Flash, Nodef te naš b-boy Il Demonio, pobrinut će se za super-pozitivnu atmosferu u KSET-u.

 

Soul Brothers

Soul Bader & DJ Slip Mat su tek formiran dvojac koji svira na 4 gramofona. Odrasli su na golden era rapu, a kako već 10 godina izlaze po rap žurkama, sigurno su vam poznata lica. Soul Bader i DJ Slip Mat prije svega su jako dobri prijatelji koji su se povezali prije 10 godina preko glazbe – upoznali su se kada je Soul brader Bader vidio isprintane Nas is like lyricse na DJ Slip Matovom stolu. Unatrag koju godinu spontano su jammali skupa na 4 gramofona i shvatili da je to ono što žele raditi i prezentirati publici. Prvenstveno puštaju funky rap, ali koketiraju i sa povezanim žanrovima poput Soula, Funka i Jazza. Upravo su pokrenuli „Git down!“ večer koja se održava jednom mjesečno u Katranu.

Facebook

 

Phat Kset

DJ CHILL

Jedno od najvažnijih imena hip-hop i klupske scene danas u Hrvatskoj. Nastupao je rame uz rame s nekim od najvećih Hip-Hop imena koja su došla posjetiti Hrvatsku i Sloveniju kao što su Redman,Diamond, Sadat X, Inspektah deck (Wu-Tang Clan), Pete Rock, Dilated Peoples, Masta Ace & EMC,Sheek Louch (LOX), Edo G & Special Teamz, J-Ro (Tha Alkaholics), 50 Cent, Sugarhill Gang,Kurtis Blow itd. Također je surađivao i nastupao s većinom hrvatskih hip-hop legendi. Chill vrti preko 10 godina po najboljim klubovima Balkana i šire, demonstrirajući svoje vještine i virtuoznost za gramofonima. Također je jedan od voditelja, urednika i DJ-a na već sada legendarnoj emisiji „Mixtape Sessions” zagrebačkog Radio Studenta na 100.5 FM, koju vodi već 7 godina. Njegova ljubav prema glazbi ovjekovječena je i nedavnim ulaskom i u producentske vode.

Facebook

 

NODEF

Jazz fanatik, hip-hop glava i kršitelj copyright-a. Danju operira umovima slušatelja na Radio Studentu, dok noću vješto preuzima kontrolu nad publikom u KSET-u. Prikopčan iglama kroz koje teče informacijski kaos, njegov mozak, umrežen u svemir bitova, traži red u vremenskom kontinuumu manipulirajući kolektivnom memorijom i snovima Slušatelja. Podsvijest mu je obuzeta cyber duhovima koji zapovijedaju njegovim tijelom. Glas koji tada progovara iz njega više nije njegov. Memorije koje su urezane u njegovo biće, oblikuju kontekst u kojem protagonist nije on sam već svaki pojedinac za sebe. Izaziva vas da se izgubljeni u ritmu ponovo pronađete u kolektivnoj meditaciji. Just be(at)!

Facebook

 

FLASH 91

Rođen 1991. godine, Flash 91, punim imenom Fran Vrsalović je oduvijek bio fasciniran glazbom. Od najranije dobi pokazuje interes za crtanje, glazbu, ples i umjetnost, a i školovao se za slikarskog dizajnera. Pod utjecajem Hip-Hop kulture, stvara seriju radova pod nazivom "Jedna ljubav", koji predstavljaju ovu urbanu kulturu, te umjetnikov doprinos i bezuvjetnu ljubav prema njoj.

http://www.facebook.com/pages/Flash91/350990811688306 http://www.soundcloud.com/flash91

 

PHAT KSET

Hip-Hop je jezik, stil, stanje uma, neko dublje razumijevanje svijeta oko sebe. Osjetite melodiozan bas, brz i smooth ritam te duh funky Hip Hop-a u neokaljanom izdanju – to nikoga nije ostavilo ravnodušnim. NAS je definitivno pogriješio rekavši da je Hip Hop mrtav. Ipak, oni ne spašavaju ništa. Oni žive ovu priču sa svima vama koji držite do dobrog zvuka, umjetnosti umiksavanja te vokalnog ritmičnog izražavanja.

Imamo uho na ulici gdje pažljivo osluškujemo tko radi dobar Boom Bap ili jazzy, funky style te pomno odabiremo tko će blagosloviti naše mikrofone, jer formula mora biti točna, odmjerena i fino ugođena, kako biste osjetili bit onoga što radimo. Mi slušamo. Sluštajte s nama.

http://www.facebook.com/PhatKset https://soundcloud.com/phatkset

 

Sa sobom je potrebno imati člansku iskaznicu KSET-a. Zelenu iskaznicu nabavite na ulazu (5kn) ili preko dana na šanku KSET-a (0 kn).

koncert