Red Five Point Star (Slovenija)

KSET i dirty old BOOKING predstavljaju:

Ravno iz Slovenije stižu nam Red Five Point Star! Band je u 15 godina stalnog nastupanja i miješanja glazbenog ukusa svakog člana, od jednostavnog punk-rock tria postao vrlo raznolika mašina puna energije. Stvorili su zvuk koji uspješno kombinira ska, swing, rockabilly, tradicionalni rock 'n' roll, moderni jazz, veseli punk rock i puni, bogati zvuk big bandova.
Na listi od skoro 500 koncertnih nastupa našle su se mnoge europske države, a mogu se pohvaliti i turnejama u JAR-u 2009. i 2010. godine te u listopadu 2011. svojom prvom američkom turnejom gdje su nastupali kao predgrupa Toastersima. Na svom posljednjem izdanju za Megalith Records napali su razne političke teme na više načina, od omota i naslova albuma do samih pjesama. Red Five Point Star su u Sloveniji poznati kao band koji simbolizira otpor fašizmu i nacizmu pa ako vas zanima ska i nešto veselo, poletno i puno života sa političkom pozadinom, ovo je pravi band za vas.

Ulaznice po pretprodajnoj cijeni od 30kn možete kupiti u KSET-u (Unska 3) ili dirty old SHOP-u (Tratinska 18). Na ulazu će koštati 40kn.

koncert, ska