Brucoški caffe

"J****o je, ali posljedice ovog bit će vraške." Ako ste ikad slušali ovakva opravdanja, onda vam nije nepoznat KSET Caffe. Za one kojima je to iz ovih ili onih razloga u magli, one koji se rado sjećaju i one koji će tek doživjeti čari KSET-ovog kultnog programa: najbolju muziku za ples iz različitih vremenskih razdoblja i glazbenih žanrova puštaju najbolji dj-i/najljepše dj-ice u najboljem klubu uz najbolje šankere i najjeftiniju cugu u najboljoj večeri u tjednu. Najbolje dođite na ovu najbolju zabavu i najbolje proslavite novi početak akademske godine ili pak akademskog života.

Dragi brucoši FER-a, dok iščekujete Brucošijadu pripremite se za vatreno krštenje pod svjetlima disco kugle na plesnom podiju ili šanku KSET-a koji vam je za dobrodošlicu na faks pripremio sve gore navedeno uz besplatan upad i možda još poneko iznenađenje ;)

Ulaz je otvoren od 22h. Karte za brucoše drugih fakulteta, studente, vječne studente, apsolvente, slobodne umjetnike, radničku klasu i ine mogu se kupiti na blagajni KSET-a po cijeni od 10kn s x-icom, odnosno 15kn bez iste.

Sa sobom je potrebno imati člansku iskaznicu KSET-a. Zelenu iskaznicu nabavite na ulazu (5kn) ili preko dana na šanku KSET-a (0 kn).

slušaonica