MILAN TAROT SHOW

EKSKLUZIVNO, PREMIJERNO U ZAGREBU!

Nakon što ste imali priliku vidjeti najvećeg magusa ovih prostora Milana Tarota na televizijskim ekranima diljem regije i postaviti mu pitanje preko telefonskih linija, sada istu stvar možete učiniti UŽIVO pred stotinama ljudi da vam bude još neugodnije.

„Hoću li dobiti posao?“, „Kada ću se oženiti?“, „Hoće li biti seksa večeras?“ samo su neka od pitanja koja možete postaviti i čekati vaš odgovor pred širom publikom. Ako kojim slučajem ne razumijete odgovor ili dotičnu interpretaciju vašeg pitanja problem nije u Milanu Tarotu jer on sve vidi i sve zna, nego u vama.

Kritičari su ovaj show nazvali:

„svjetlom na kraju tunela“,

„virusom koji vas čini da se razbolite od smijeha“,

i

„ovo jebote... još nikada nisam vidio. Što je ovo?“


Show je spoj mistike, doktorske stručnosti, stand-upa, kazališnog performansa, nagradnih igara, improvizacije, glazbe i „transcendentalnih“ točaka iznenađenja. 60-minutni program koji će vas ostaviti bez daha i htjet ćete „još, još, još...“ Jedinstvena vožnja u nepoznato za svakoga tko želi rasturiti svoju svakodnevnicu i promijeniti pogled na život.

Show je nastao skromno na isti način kao što je Bill Gates u garaži napisao svoj kompjuterski software, ili Madonna koja je samo samo 30 dolara u džepu došla u New York i uspjela. Naime, nakon nekoliko radijskih suradnji na jednoj lokalnoj radijskoj postaji i telefonskih poziva koji su zakrčili telefonsku liniju sve do kasno u noć Milan Tarot (website) i voditelj Toni Jeričević (website) shvatili su da u svojim rukama imaju nešto posebno što se naprosto mora pokazati cijelom svijetu.

Sve ostalo je povijest!

Rezervirajte svoje mjesto i sudjelujte u showu.

I zapamtite, „Ako vam ne ide u životu, niste vi krivi, kriv je netko drugi!“

 

Karte možete kupiti u pretprodaji po cijeni od 60 kn u Dirty Old Shopu (Tratinska 22) i KSET-u (Unska 3), na dan performansa karta će koštati 80 kn.

BROJ KARATA JE OGRANIČEN NA 150, POŽURITE PO SVOJU KARTU!

Sa sobom je potrebno imati člansku iskaznicu KSET-a. Zelenu iskaznicu nabavite na ulazu (5kn) ili preko dana na šanku KSET-a (0 kn).

performans