Frantic Flinstones

KSET i dirty old BOOKING predstavljaju:

FRANTIC FLINTSTONES
website

Nakon MAD SIN, DEMENTED ARE GO i REZUREX u KSET nam dolazi još jedan odličan legendarni psychobilly band. FRANTIC FLINTSTONES predvođeni Chuck Harveyem dolaze prvi put da nam predstave svoje psycho ludilo. Osnovani su još daleke 1986. godine, a mogu se pohvaliti činjenicom da se nikad nisu rasformirali pa ponovno okupljali ili svirali oproštajne koncerte. Band je imao uspona i padova, članovi su odlazili i dolazili ali band je uvijek postojao. Jedino što ih je znalo zaustaviti na neko vrijeme su zatvor ili bolnica. Najbolje se osjećaju dok su na turnejama, a koncerti su im njima svojstveni kaos.

Band koji ima vjerne fanove, band koji se ili mrzi ili voli, ali nikako ne ignorira. Band koji definitvno JE rock'n'roll. Ako volite ''retro'' plastične bandove, FRANTIC FLINTSTONES nisu za vas, ali ako volite sirovi i iskreni rock'n'roll sa svime što to nosi onda će ova subota za vas biti nezaboravna.

 

 

Ulaznice po pretprodajnoj cijeni od 55 kuna možete kupiti u KSET-u (Unska 3) ili dirty old SHOPu (Tratinska 18). Na ulazu će koštati 70 kn.

 

Sa sobom je potrebno imati člansku iskaznicu KSET-a. Zelenu iskaznicu nabavite na ulazu (5kn) ili preko dana na šanku KSET-a (0 kn).

koncert, psychobilly