PORTMAN ~ promocija albuma + Hesperian Death Horse & Elephant Stalker

PORTMAN

Izuzetno nam je zadovoljstvo najaviti promociju drugog albuma našičkog Portmana. Nastali su 2004. godine kao peteročlani metal band. Nakon puno ekperimentiranja i nekoliko promjena u postavi, istančali su svoj prepoznatljivi stil u instrumentalnom rocku. Danas djeluju kao tročlani indie experimental rock band sa čestim promjenama ritmova i elementima stoner-rocka. Iza sebe za sada imaju demo snimku i jedan album, stotinjak koncerata po cijeloj Hrvatskoj i ponešto vani.

Facebook
Bandcamp



ELEPHANT STALKER

Elephant Stalker je mladi instrumentalni bend iz zagrebačkog podzemlja. Skloni su eksperimentiranju sa nostalgičnim jekama koje, praćene tornadom bubnja, napadaju zidove distorzije pune azbestnih riffova te pružaju svojevrsno iskustvo onoga vidljivoga i nevidljivoga. Nakon samoizdanog EP-a, uskoro bi svjetlo dana trebao ugledati i njegov logični nastavak koji zasada možete čuti uživo te tako pripremiti svoje uši na ono što vam spremaju.

Facebook
Bandcamp


HESPERIAN DEATH HORSE

Zagrebački post-metal/sludge/black kvartet. Početkom godine izbacili su album "Mrtav", prvi dio trilogije koja je priča o životnom ciklusu, a izdan je i za američko tržište. Iščekivano drugo izdanje su najavili za kraj ove godine, a u KSET-u će vam prirediti show uz prigodan ritualni crni zvuk patnje.

Facebook
Bandcamp


Ulaz se otvara u 20h, pretprodaje nema, karte možete kupiti na ulazu po cijeni od 20 kn.

Sa sobom je potrebno imati člansku iskaznicu KSET-a. Zelenu iskaznicu nabavite na ulazu (5kn) ili preko dana na šanku KSET-a (0 kn).

koncert