Barcraft

Nakon 4 mjeseca pauze vraćamo se s novom Starcraft 2 gledaonicom!

Udruga E-Sports Hrvatska u suradnji s klubom KSET organizira več treći StarCraft 2 turnir pod nazivom "KSET e-igre LAN" i BarCraft koji će se održati 29. rujna (nedjelja) s početkom u 19 h.

I ovoga puta ćemo imati priliku uživo gledati najbolje regionalne StarCraft 2 igrače koji će igrati direktno iz KSETa. Možete očekivati: Denija "Deny" Antolosa, pobjednika prve CSL sezone i hrvatskog predstavnika na ESWC i WCG turniru; Matiju "Ptak" Vragovića, najpoznatijeg hrvatskog StarCraft 2 igrača koji ima veliki broj međunarodnih rezultata; Roka "Frozz" Marinkovića, najaktivnijeg hrvatskog Terran igrača koji je u svim sezonama CSLa bio i ostao igrač u prvoj diviziji; te Tomislava "CheeseKing" Matića, najboljeg hrvatskog Protoss igrača.

Osim vrhunskih igrača u KSETu možete očekivati i video stream visoke kvalitete sa komentatorima koji će komentirati na hrvatskom jeziku. Oni koji su bili prošli put znaju kako je bilo, a oni koji nisu - neka dođu i provjere. Povedite prijatelje, poznanike, roditelje, bake i djedove - popularizirajmo eSports u Hrvatskoj!

Video stream ćete naći na ovoj adresi: http://www.twitch.tv/eSportsCroatia

--

Kratak uvod za one koji nisu točno sigurni što je to Barcraft:

"BarCraft ili organizirano gledanje Starcraft 2 turnira u nekoj birtiji postaje sve popularniji fenomen u svijetu. Princip je isti kao i gledanje npr. nogometa u birtiji, samo što se neće gledati tekma već okršaj u najpopularnijem RTS-u na svijetu. Starcraft i njegov moderni nasljednik Starcraft 2 imaju najkompetitivniju eSports scenu od svih popularnih igara. Do te titule nije došao nezasluženo; Starcraft je igra koja nudi nebrojeno mnogo strategija i načina igranja. Ne postoji jedna savršena, nepobjediva strategija ili isti takav igrač. Zbog toga je Starcraft postao i omiljen gledalački E-sport - svaki meč nudi nešto novo i neočekivano bez potrebnog predznanja o samoj igri."

 

Sa sobom je potrebno imati člansku iskaznicu KSET-a. Zelenu iskaznicu nabavite na ulazu (5kn) ili preko dana na šanku KSET-a (0 kn).

gaming