SEPTICA ~ promocija + Cherkezi United

Po drugi puta ove godine posjetit će nas Septica. Ovaj put dolaze kako bi svoju 10. godinu postojanja okrunili najvećim kirbajom u gradu te promovirali svoj novi album „Klub usamljenih srdaca narednika Pedera“. Njihove su skladbe hrvatsko-euroskeptičkog i ognjištarskog karaktera s natruhama patrijarhalnih nazora i nabožnog ozračja, a u kojima se redom nabrajaju dijelovi domovine. Dok će vaša čulna osjetila biti opijena pregrštom lakih nota, imat ćete priliku baciti oko na crteže Dubravka Matakovića koji će biti izloženi u KSET-ovoj galeriji.

Septica - Bodyguard (Prvi singl s novog albuma)

Septica - EYP (Drugi singl s novog albuma)

Atmosferu će svojim punk-rock-folk polkama zagrijati Cherkezi United, stari dobri prijatelji, koji neće po prvi puta svirati u ovoj kombinaciji u KSET-u. S obzirom da na zapadu nema ništa novo, Cherkezi su se odlučno orijentirali na istok i na rusku tradicionalnu glazbu, pretočenu u ska-punk-rock-folk oblik. Nakon prvog albuma na kojem su bili obrađeni tradicionalni ruski dječji napjevi, bend 2012. godine objavljuje i svoj drugi album „Petoljetka“ s pjesmama na hrvatskom jeziku, ali uz ništa manje njima poznatog ruskog melosa.

Cherkezi United - Rakija

Cherkezi United - Smuglyanka

Obucite finu košulju i cipele, te budite viđeni na glamuroznom spektaklu godine!

Cijena ulaznice u pretprodaji (KSET, Unska 3) iznosi 25 kn, a na ulazu 35 kn.

Sa sobom je potrebno imati člansku iskaznicu KSET-a. Zelenu iskaznicu nabavite na ulazu (5kn) ili preko dana na šanku KSET-a (0 kn).

koncert