KSET for Ritz

Humanitarni rock koncert protiv nasilja 'Kset for Ritz' održat će se 26.09.2013. u KSET-u  (Unska 3), a sav prihod prikupljen prodajom ulaznica bit će doniran za nastavak rada Savjetovališta "Luka Ritz". Nastupit će Moj Band, Radioaktiv te Radio Luksemburg.

Moj Bend… sastav kojeg „ksetovska“ publika već dobro zna. Pobjednik Demonstratora 2011., nastup na Brucošijadi FER-a 2011., koncert u KSET-u 2012. i evo nam ih opet! Moj Bend je želja koja svira u ušima četvorice mladih ljudi. Ona stvara glazbeni sastav i pokušava kreirati nešto dobro iz svega što joj je u dohvatu. Ovaj bend želi što ljepše živjeti, pa zato stvara zvuk te banalnim rječnikom objašnjava svoje želje, ideje i događaje… Obilježavajući svoju povijest kroz nastupe, postao je siguran da želi hodati kroz rad i kreativnost; naravno, onoliko koliko mu to noge dopuštaju.

Radio Aktiv...je pulsko-zagrebački bend okupljen krajem ljeta 2009. godine u Puli. Zvuk benda mogao bi se okarakterizirati kao rock s elementima reggaea i world musica s tekstovima na hrvatskom jeziku. Tematikom pjesama, koja seže od osobne do socijalne, ukazuje na goruće probleme društva poput otuđenosti, diskriminacije i nepravde, dok ritmičnom i plesnom glazbom ujedno i zabavlja, čemu najbolje svjedoče njihovi energični live nastupi.

Radio Luksemburg…zagrebačka rock grupa djeluje od 2007. godine. Mijenjali su mnogo članova ali sa sadašnjom postavom uspješno dišu glazbu punim plućima. Osvojivši diskografsku nagradu „Porin“ za “Najboljeg novog izvođača 2011/12” dobili su i službenu potvrdu da su miljenici i publike i struke.

Cijena ulaznice je 20kn. Ulaz se otvara u 20h.

Ulaznice se mogu nabaviti u KSET-u na dan koncerta.

koncert, humanitarno