Dillinger Warm up

Povodom predstojećeg koncerta Dillinger Escape Plana, jednog od najvećih imena američke post hardcore scene, u Tvornici Kulture 5. listopada; KSET vas toplo poziva na zagrijavanje slušnih koščica i moshpit mišića u petak, 20.09. u 21h. Svojevrsni trening za nasilni zanos po kojem su njihovi koncerti nadaleko i naširoko poznati nadasve je nužan, pa će s tim ciljem za vas svirati biseri Dillingerove diskografije, začinjeni glazbom sličnog energetskog naboja; od ugođaja predgrupa Maybeshewill i Circles, preko mathcore i metalcore junaka poput All that Remains, Architects, August Burns Red, Bring me the Horizon, Converge, Five Finger Death Punch , Killswitch Engage, Norma Jean i Protest the Hero, pa sve do post hardcore i nu metal zvukova poput At the Drive-In, Deftones, Fugazi i Pulled Apart By Horses.


Međutim, osim za vašu upalu mišića, KSET se brine i za vaše novčanike. Nasumičnim odabirom broja ulaznice za ovaj warm-up, dvoje sretnika osvojit će karte za dotični koncert Dillinger Escape Plana.

Sretni dobitnici će se izvlačiti u 23h, zato se pridružite rokanju na vrijeme i osvojite upad na hardkor izmaglicu badass tetovaža i krvavih šilterica.

Upad: 5kn s xicom/10kn bez

Sa sobom je potrebno imati člansku iskaznicu KSET-a. Zelenu iskaznicu nabavite na ulazu (5kn, vrijedi beskonačno dugo).

DJs: Babilonska & Mile

 

slušaonica