Taljenje ~ Subscale (ZG) + Eruption (SLO) + Decomposing Entity (ZG) + Dickless Tracy (SLO)

U novoj sezoni Taljenje počinje još žešće i bolje. U suradnji s Uriel Productions, Taljenje otvara koncertnu sezonu 12.09. uz još uvijek simboličnu cijenu upada.




Sezonu otvaraju:

SUBSCALE (Zagreb, HR)
https://soundcloud.com/subscale
Ovi dečki su primjer da jedan domaći bend stoji rame uz rame sa svjetskom kvalitetom. Snimili su odličan album, svirali po raznim ZG klubovima, a sada kao headlineri dolaze rasturiti KSET.

ERUPTION (Ljubljana, SLO)
http://eruptionthrash.bandcamp.com/
Premijera pred zagrebačkom publikom. Sviraju u najboljoj maniri old skoola s vrlo kvalitetnim aranžmanima i divljačkim ali melodičnim rifovima. Aposlutna preporuka svakom ljubitelju thrasha. Do not miss!

DECOMPOSING ENTITY (Zagreb, HR)
http://www.reverbnation.com/decomposingentity
Jedan od najkvalitetnijih domaćih bendova! Dečki spajaju odličan death metal s modernijim groove elementima. Očekujte show u KSET-u.

DICKLESS TRACY (Ljubljana, SLO)
https://myspace.com/dicklesstracygrind
Stari znanci, dolaze nam opet spržiti uši i poželjeti nam dobrodošlicu u EU pod sloganom „Ujedinjeni u Europi, razjedinjeni u pogledu na istospolne brakove“ BABAGRIND MUTHAFUKKAZ in da house again!

Ulaz se otvara u 20 h, a karte se mogu kupiti na blagajni KSET-a po cijeni od 20 kn na dan koncerta.
Sa sobom je potrebno imati člansku iskaznicu KSET-a. Zelenu iskaznicu nabavite na ulazu (5kn) ili preko dana na šanku KSET-a (0 kn).

 

 
koncert