Koffin Kats (SAD) +Clockwork Psycho (SLO)

DEAD, DRUNK & EVIL

 

Nakon što su na KSET-ovoj bini svirali: The Meteors, Demented Are Go!, Mad Sin, The Creepshow, Koffin Kats, Rezurex, Bloodsucking Zombies From Outter Space, The Hillbilly Moon Explosion, Devils Brigade, The Hellfreaks i drugi domaći i strani psychobilly bendovi. Odlučili smo dati ime programu orjentiranom na ovaj zvuk. Predstavljamo vam Dead, Drunk & Evil.

 

KOFFIN KATS (http://www.koffinkatsrock.com)

 

Nakon godinu dana u KSET se vraća najvrijedniji psychobilly bend na planeti, detroitski Koffin Katsi pritom će ovog lipnja slaviti 10 godina postojanja. Zašto su najvrijedniji psychobilly sastav? Zato što su u posljednjih godinu dana odsvirali preko 160 koncerata, a u zadnjih 10 godina preko 1200 koncerata. U putovnicama im piše "On Tour" pod mjestom prebivališta. Isto tako dečki najavaljuju novi album na ljeto, pa se nadamo čuti i ponešto novog materijala.

 

 

 

 

CLOCKWORK PSYCHO

 

Ljubljanski psychobilličari i prošle godinu su nas zagrijavali pred Koffin Katse. Iako još čekamo njihovo prvo izdanje, mogli ste uživati na njihovim koncertima u KSET-u, Kocki, Placeu i na festivalu Petkotina u Buzetu. Do sad su odradili 30-ak koncerata od kad ste ih zadnji put vidjeli u Zagrebu i to po Italiji, Austriji, Sloveniji, Hrvatskoj i Srbiji. Započeli su turneju s Koffinima u travnju sa šest koncerata po Italiji i bili predgrupa za Banane Metalik. Nakon ovih podataka, lako možemo zaključiti da je Clockwork Psycho jedan od najaktivnijih Slovenskih bendova trenutno.

Facebook
Reverbnation

 

Ulaz se otvara u 20h, a karte možete kupiti u Dirty Old Shopu (Tratinska 18) i KSET-u (Unska 3) po pretprodajnoj cijeni od 45 kn ili na ulazu po cijeni od 60 kn.

 

Sa sobom je potrebno imati člansku iskaznicu KSET-a. Zelenu iskaznicu nabavite na ulazu (5kn) ili preko dana na šanku KSET-a (0 kn).

koncert, psychobilly