#

Ako volite Nickelback i Fejsbuk više od Twittera i plesne indie muzike, ovo nije svijet za vas. Ovo nije noć za vas. Spremili smo novi program koji sjedinjuje ta (druga) dva fenomena, oboružali se potrebnim tehnikalijama i najpartijanerskom glazbom iz svijeta "indie" kulture i nazvali smo ga Hashtag.
Kako god okrenuli svatko će naći ponešto za sebe, ali pravo pitanje je zašto će vam večer biti zabavnija ukoliko imate twitter profil? Zato jer imamo projektor i platno na kojem će se vrtiti vaše glazbene želje koje nećemo pustiti i smiješni twittovi koje nitko neće pročitati jer će se svi previše zabavljati. I nitko neće gledat u platno. Šalimo se, hoćemo i hoće. Nabavite neki pametni mobitel, utipkajte twitter.com, obucite odjeću, spremite šale koje stanu u 140 znakova i navratite u KSET.
Kako bi vas potaknuli da twitate u pauzama između đuskanja, odlučili smo omogućiti BESPLATAN ULAZ svim twiterašima. Sve što morate učiniti jest pronaći nas na twitteru (@HashtagKSET) i twitati nam (ili poslati DM) vaše ime i prezime koje ćemo staviti na Twitpopis.

Ukoliko se želite samo dobro isplesati i smijati smješnim twitovima upad će vas koštati 10/15kn (nakon ponoći).
Kako god odabrali nemojte zaboraviti da je potrebno imati člansku iskaznicu KSET-a. 

HashtagKSET dj crew:  LilyRooster (@lilyrooster), Renascor (@renascor)

Vidimo se ispred platna! Nemojte se izgubiti u hashtagovima 
https://twitter.com/HashtagKSET

Kako god odabrali nemojte zaboraviti da je potrebno imati člansku iskaznicu KSET-a. 
Zelenu iskaznicu nabavite na ulazu (5kn) ili preko dana na šanku KSET-a (0 kn).


slušaonica