Irski Spektakl

Umjesto sada već tradicionalne „Dropkick Murphys Vs. Flogging Molly“ slušaonice, KSET vam ove godine priprema još veću feštu u obliku tematske večeri jednostavno nazvane „Irski Spektakl“. Bit će to jedna velika posvetu svim stvarima zelenim i Irskim. Oni koji su bili na prošlim sličnim događanjima znaju da se radi o kvalitetnom provodu, a na ostalima je da se u to uvjere. Uz to što će biti hrpa kvalitetne Irske glazbe, očekuje vas i dosta popratnog sadržaja.

 

Kakva bi to bila Irska proslava bez zelenog pića? Odlučili smo na svaki puni sat obojiti cijelu našu ponudu u zeleno. Također se priča da bi negdje u KSETu mogao osvanuti i drugi šank sa grogom, a tko zna što će nam još pasti na pamet do tada. Naravno da ekipa u kiltu ima besplatan upad, a možda se smilujemo i ostalima koji dođu kompletno obučeni u zeleno.

 

Dji Irska Hulja, Flannel i Frenky Boy brinut će se za izbor muzike pa možete očekivati Flogging Molly, Dropkick Murphys, Real McKenzies, Pogues, Dubliners, Street Dogs, Mutiny, Tossers, Flatfoot 56, Dreadnoughts i druge...

 

Ulaz se otvara u 20h, a cijena karte je 5 kn sa iksicom odnosno 10 kn bez nje.

Sa sobom je potrebno imati člansku iskaznicu KSET-a. Zelenu iskaznicu nabavite na ulazu (5kn) ili preko dana na šanku KSET-a (0 kn).

 

slušaonica