The Manix (SAD) + Pičke Vrište (Zg)

Konačno imamo priliku ugostiti jedne od predstavnika novijeg zvuka američkog punk rocka. The Manix su u svojoj domovini dio jedne, sad već čvrste i popularne, scene u koju možemo uvrstiti i bendove poput Dear Landlord, Nothington i Off With Their Heads. Iskreni i melodični punk rock koji se ne srami pjevnih "singalong" refrena i višeglasja, ali kroz nenametljivu i sirovu produkciju daje svu potrebnu žestinu i toplinu zvuka da vas napumpa točno onakvom energijom kakvu i sami stvaraju.

Nakon nekoliko EP-eva i demo izdanja 2011. su za It's Alive Records snimili svoj debitantski album, koji možete preslušati na njihovom bandcampu (klik dolje na link!). Ovu europsku turneju počinju krajem svibnja, u sklopu nje će nam svratiti i u KSET na svoj prvi nastup u Hrvatskoj.

Ne bi punk rock gig u Zagrebu bio potpun i bez domaćih melodičnih aseva, a ovom prigodom će to biti naši Pičke Vrište, koji svakim odsviranim koncertom stječu sve veću i veću publiku. Već smo u velikom iščekivanju albuma prvijenca koji je u postprodukciji, od kojeg će neki novi, kao i stari materijal, odsvirati kao prvi bend večeri.

Bandcamp
Facebook

http://melodicpunkrock.bandcamp.com/album/demo-3
Pičke Vrište - Facebook

Ulaz se otvara u 20h. Ulaznice se mogu kupiti isključivo na ulazu po cijeni od 25 kn.

Sa sobom je potrebno imati člansku iskaznicu KSET-a. Zelenu iskaznicu nabavite na ulazu (5 kn) ili preko dana na šanku KSET-a (0 kn).

koncert, punk, rock