Benefit za Pravu Šapu

Prava šapa je skupina volontera koji nastoje pomoći napuštenim mačkama i naći im domove. Organizirani smo u jednu toplu zajednicu gdje, pored mačaka koje nam dođu pod skrb, pomažemo i sebi međusobno. Radimo konkretne akcije spašavanja mačića i pitomih odraslih mačaka, smještamo ih na privremeni smještaj, osiguravamo im veterinarsku skrb te im nastojimo pronaći dobre domove. Odrasle slobodnoživuće (divlje) ženke mačaka steriliziramo i vraćamo na stanište. Cilj nam je promicati sterilizaciju i kastraciju mačaka kako bi se smanjio broj napuštenih mačaka na ulicama, te sve mace udomljavamo uz uvjet obavezne kastracije. 
Prava šapa nema azil, prostor ili prihvatilište za mace. Većina maca koje vidite u našim albumima smještena je u našim domovima, sobama, kupaonicama, a nas je tek nekoliko. Ostatak je smješten kod nekoliko "teta čuvalica" koje čuvaju mace do udomljenja. Sve mace koje udomljavamo nekad su bile na ulici i napuštene, udomljavanjem naše mace, spasili ste DVA života - život mace koju ste udomili (jer je do nas došla s ulice) i život mace koja dolazi na njeno mjesto na privremeni smještaj.



KONCERT:

UMOR - Umor je četverac koji u ovom obličju bivstvuje od 2007. godine i svoja zvučna izdanja kuje pod okriljem D.I.Y. kolektiva Sonic Doom Records. Muško plakanje, spori crust i retroflojdovski hommage u niskom štimovlju, objedinjuju glavne karakteristike ovog vokalno-instrumentalnog pokreta, koji je do sada odradio nekoliko europskih turneja, izdao jedan split, jedan EP i jedan pravi album.

Bandcamp
Facebook

IAMDISEASE – Mračni i bijesni hardcore bend sa jakim utjecajima crusta i sludgea. Istražuju mračnu stranu ljudske prirode, ipak njihova poruka nije očajavanje i predaja već vjera u promjene i nadu za boljitak.

Bandcamp
Facebook

TOMORROW WE HUNT – Mračni hardcore s powerviolence uletima. Nabrijano, ljuto, odvratno.

Bandcamp
Facebook

LACK OF SOUL – mračni screamo pomješan s prstohvatom bluesa.

///Uz koncert održati će se predavanje o Pravoj šapi i specizmu, štandovi s info materijalom te FOOD NOT BOMBS gdje ćete moći kupiti vegansku/vegetarijansku hranu za male novce///

SAV PRIHOD OD KONCERTA I HRANE IDE PRAVOJ ŠAPI!!!

Cijena ulaznice je 20 kn (poželjno i više).

Sa sobom je potrebno imati člansku iskaznicu KSET-a. Zelenu iskaznicu nabavite na ulazu (5kn) ili preko dana na šanku KSET-a (0 kn)

koncert