VVhile + Go No Go + Benchwarmers ~ AlterNation @ KSET

VVHILE
Ovaj projekt dvojce mladića pokrenut je u svibnju 2011-te godine u ne tako dalekom nam Beogradu. Radi se o indie-rock bendu nastalim pod utjecajem, ne droga, nego The Whipersa, Mission of Burma, Black Flaga, My Bloody Valentinea itd... Ti mladići su Andrija i Stevan, koji su već svirali po raznim bendovima kao što su Jaibo!, Let’s Grow, 36 Daggers! Imaju i EP kodnog imena "VVhile is Vanity", izdanog od strane makedonskog "Napravi Zaedno", njemačkog "Twintoe Records" i njihovog "Jazz Chairs".

Možete ih poslušati na:
http://vvvhile.bandcamp.com/
http://www.napravizaedno.com/
http://twintoe.blogspot.com/

Što drugi kažu o njima?
http://www.potlista.com/recenzije/813-vvhile/2332-vvhile-vvhile-is-vanity.html


GO NO GO
 Nastali kao rezultat prijateljstva i glazbenog pobratimstva između Tomislava Šnidarića, gitariste i vokala jednog od najuzbudljivijih hrvatskih indie bandova Ruiza (prije toga svirao u Untold i Yes Pes), i Zdravka Šavora, danas gitariste zagrebačkog punk benda Kipera, a prije toga čitavog niza underground uzdanica (spomenimo Garage Monsters i Paruziju). Kolektiv zaokružuju basistica Ivana V. koja je u proteklim godinama bila aktivna u čitavom nizu bandova (spomenimo Don’t Mess With Texas i Mutual Of Omaha) te bivši Ruizov i aktualni EB&HH bubnjar Janko. Na njih su utjecali bendovi kap što su Fugazi, ATDI, Superchunk, Husker Du, Nirvana. Okupljeni u listopadu 2011., u nepuna dva mjeseca Go No Go je napravio, uvježbao i snimio materijal od pet pjesama koje je ubrzo objavljen kao EP „First“ za Geenger records

https://soundcloud.com/go-no-go

BENCHWARMERS
Benchwarmers su osnovani krajem 2012. godine. Grupu čine Blake, Jakov, Tomislav i Vatroslav iz bendova kao što su The Only Sons, Jennifer's Band, Marshmallows, Casual Elvis, Cripple and Casino i Daily Trash. Sviraju distorziranu pop muziku.


Vrata od 21h, svirka ubrzo nakog toga zbog kvantitete (i kvalitete!) bendova.
Upad 25kn, nema pretprodaje.

Sa sobom je potrebno imati člansku iskaznicu KSET-a. Zelenu iskaznicu nabavite na ulazu
(5kn) ili preko dana na šanku KSET-a (0 kn).