Taljenje ~ Tirania + Mephisto's Requiem

Nakon stanke od gotovo dva mjeseca Taljenje se vraća i predstavlja dva benda s područja Zagreba i okolice - Tirania i Mephisto's Requiem!


TIRANIA


Melodic Death Metal bend čija je povijest nešto duža i kojeg karakteriziraju promjene, kako članova tako i načina izričaja. Od početka u znaku Thrash Metala sa izrazitim utjecajem Metallice, kombiniranja Heavy Metala i violine, preko nešto progresivnijeg singla ''The War After'', Tirania dolazi do konačnog određenja pravca kojim bend želi ići. Tiraniu karakterizira zvuk današnjice, obilježen uglavnom bendovima mlađe generacije, koji je teško definirati s obzirom na najrazličitije utjecaje i brisanje granica tradicionalne podjele metala. Riffovi benda naglašeno upozoravaju na utjecaj zvuka švedskog metala. Tirania trenutno radi na izbacivanju spota za singl "The Horror In The Eyes".

Facebook
MySpace
Reverb Nation
Tirania




MEPHISTO'S REQUIEM

Industrial / death metal Zagrebački četvorac na sceni aktivan od 2008. godine.
U korijenu metala disonantnih gitarskih dionica dodan je tehnoidni ritam i ponešto elektonike, a svoju tematiku usmjerili su na anti NWO što će vam predstaviti u svom gotovo jednosatnom repertoaru.


http://metalcarnival.wix.com/metalcarnival#!gallery/cff9
Metal Carnival TV
Warning Live
Reverb Nation
Facebook
terapija.net

 

Ulaz se otvara u 20 h, a karte se mogu kupiti na blagajni KSET-a po cijeni od 10 kn na dan koncerta.

Sa sobom je potrebno imati člansku iskaznicu KSET-a. Zelenu iskaznicu nabavite na ulazu (5kn) ili preko dana na šanku KSET-a (0 kn).

koncert, metal