EESTEC ~ stručna radionica "Back in time"

Studentska udruga EESTEC LC Zagreb (Electrical Engineering Student European Association) i ove vam godine s ponosom predstavlja međunarodnu stručnu radionicu „Back in Time“.
Radionica se održava na Fakultetu elektrotehnike i računarstva u razdoblju od 13. do 19. svibnja 2013.
Tijekom ovogodišnje radionice sudionicima će biti prezentirane razlike tehnologija nekada i danas. Kroz stručna predavanja i vježbe, profesori s FER-a upoznat će sudionike sa zastarjelim tehnologijama. Vanjski suradnici i sponzori iz industrije i poslovnog svijeta kroz interaktivne vježbe predstavit će najnovija dostignuća današnjice.
„Historia est magistra vitae“ moto je ove radionice koja će se bazirati na usporedbi tehnologija iz prošlosti i današnjice, s njihovim prednostima i nedostacima.
Ovakve radionice studentima omogućavaju približavanje i razumijevanje određene tematike s područja modernih tehnologija (što treba zahvaliti profesorima i gostima predavačima), ali i ostvarivanje osobnih kontakata koji su zasigurno vrlo korisni u daljnjem školovanju, usavršavanju i karijeri.
LC Zagreb to je već i dokazao kroz nekoliko radionica koje se održavaju svake godine, a kojima je i privukao pažnju studenata iz cijele Europe.
Na radionici će osim naših studenata iz čitave Europe sudjelovati i studenti Sveučilišta u Zagrebu. Studenti koji se prijave za radionicu dobit će priliku sudjelovati na tematskim radionicama i stručnim predavanjima.
Sudjelujte na radionici „Back in Time“, naučite nešto novo (ili staro), izmijenite iskustva s kolegama iz drugih zemalja i pomognite nam predstaviti Hrvatsku i Zagreb u najboljem mogućem izdanju. Nakon uspješno odrađenih predavanja i vježbi participanti dobivaju certifikate o sudjelovanju na "Back in Time" međunarodnoj radionici.
Povodom završetka radionice planiran je motivacijski dvodnevni izlet na kojem mogu sudjelovati svi sudionici radionice. Izlet će biti na našoj prekrasnoj obali u gradu Zadru. Uz stručni obilazak grada bit će i dovoljno vremena za druženje i opuštanje.


Za sva dodatna pitanja slobodno se obratite na zagreb@eestec.net

Prijaviti se možete ovdje: http://tinyurl.com/eestecbackintime
A popratite nas i na Facebook eventu:
https://www.facebook.com/events/634349616590585/?fref=ts

Čekamo vaše prijave i vidimo se na predavanjima i druženjima:)
Srdačan pozdrav od EESTEC LC-a Zagreb

radionica