PHAT KSET ~ "Tone Tuoro" Live w/ DJ Chill & No Def & Flash 91

MIXTAPE SESSIONS PRESENTS
PHAT KSET
"TONE TUORO" LIVE
Support DJ CHILL & DJ NO DEF
I po prvi puta za gramofonima:
''FLASH 91''


Nakon energičnog nastupa prtijevaca,11.5 u Kset nam dolazi lokalni dečko kojeg svi dobro znate - TONE TUORO - MC i beatmaker koji izvodi svoje pjesme na engleskom. Njegov stil obilježavaju boom-bap beatovi, energični nastupi i raznolika tematika pjesama. 
Pored svojeg Hip Hop izričaja, nastupa kao dio bass-kolektiva ChewTheFat!Croatia u ulozi party MC-a s Fil Tilenom. Uskoro izlazi prvi EP: Above The Groove, kojeg će predstaviti na Phat Ksetu. 
Kako smo već na početku svoje misije rekli i zakleli se pred svetim gramofonom, da ćemo ''bez kompromisa i sa željom da se educira mase beatom prve klase'', rokati te masne trake, ujedno ćemo i osluškivati puls ulice i ritam blokova u nadi za pronalaskom još jednog istomišljenika čiji beatovi su dovoljno masni kao burek iz romaje, rime funky ko mišin brk, a stil gladak ko mačija guza, da bi nas potaknuo da ga pozovemo na našu binu. Misija je izvršena... Bar za ovaj mjesec... Tone Tuoro Je ime, MC i pojava koja će vas blagosiljati sa bine Phat Kseta salvama rima. Prezentirat će svoj iz garaže friško klesani materijal ''Above The Groove'', a vjerujte nam na riječ, groove mu je toliko jak, da nas je koštao nekoliko spaljenih zvučnika i izbijenih šajbi starog fijat tristaća sa king kong saundom u gepeku. Ipak Phat Kset nije samo Koncert, nije samo arlaukanje o kvartovskim jadima, nego elegantno pucketanje i škripanje ploča u ritmu, elegantno i glatko poput udaraljki Boška Petrovića... Funk, Soul, Jazz, Blues, stopljeni u znoju ghetta i ponovno rođeni u Hip-Hopu te čarobne subotnje večeri će zapljuskivati vaše ear drumse, a to sve praćeno hipnotičkim pokretima vaših tijela, ili za one malo manje akrobatski sposobne, barem klimanjem glave, dok se stilom telegrafskog stupa, taktički montiraju na šank. Žurka se nastavlja, a dvojcu funky inerstelarne braće, NoDefu i Chillu se priključuje soulbrotha no 3, flash 91, koji će imati skidanje junfa na gramofonima. Kakav bi to Phat Kset bio program kada vam ne bi pružio svježu krv, za pultom. 
Nakon što MC ispljune zadnji vers. Tek tada oni ljudi iza gramofona preuzimaju stvari u svoje ruke i počinju služiti tebi! Mi želimo vidjeti ljude koji vrište na funk i hip hop. Ljude koje ritam obuzme i zapovjedi da zauzmu dio na plesnom podiju makar ih svi gledali čudno. To je hip hop. To je ono što i ti želiš s nama podijeliti. Sve što očekujemo od tebe jest to da se prepustiš i dopustiš nam da ispunimo svoj dio obećanja. Jer to je naša vizija – vidjeti nas bez cinizma, izgubljene u dobroj glazbi s osmjehom na licu te amnezijom od svakodnevice. Mi imamo tu moć i znanje. 

TONE TUORO
Tone Tuoro je MC i beatmaker koji izvodi svoje pjesme na engleskom. Njegov stil obilježavaju boom-bap beatovi, energični nastupi i raznolika tematika pjesama. Pored svojeg Hip Hop izričaja, nastupa kao dio bass-kolektiva ChewTheFat!Croatia u ulozi party MC-a i sa Fil Tilenom. Uskoro izlazi prvi EP: Above The Groove, kojeg će predstaviti na Phat Ksetu.

PHAT KSET
Funk. Jazz. Hip i Hop. Mix i Remix. Varijacija i Glavna Tema. Really fuckin awesome, groovin, funky-ass drum beats, usually found in GOOD hip-hop music. Sve to stoji u samoj definiciji pojma Phat. Hip-Hop je jezik, stil, stanje uma, neko dublje razumijevanje svijeta oko sebe. 
Osjetite melodiozan bas, brz i smooth ritam te duh funky Hip Hop-a u neokaljanom izdanju – to nikoga nije ostavilo ravnodušnim. NAS je definitivno pogriješio rekavši da je Hip Hop mrtav. Ipak, oni ne spašavaju ništa. Oni žive ovu priču sa svima vama koji držite do dobrog zvuka, umjetnosti umiksavanja te vokalnog ritmičnog izražavanja.
Imaju i uho na ulici i pažljivo osluškuju tko radi dobar Boom Bap ili jazzy, funky style, pažljivo odabiru tko će blagosloviti njihove mikrofone, jer formula mora biti točna, odmjerena I fino ugođena, kako biste osjetili bit onoga što radimo. Oni slušaju. Slušajte s njima.
FACE PAGE
http://www.facebook.com/PhatKset
SOUNDCLOUD
https://soundcloud.com/phatkset 

Dj CHILL
Ime i Prezime: DJ chill
Presreo zemaljske frekvencije: 27. 10. 1978
Mjesto pronalaska: Sarajevo
Religija: VinilIzam i Bludizam
Super sposobnosti: vidi kroz odjeću, rasplesao gluhonijeme u par navrata; putuje kroz vrijeme; priča rukama; funky samurai
Tjelesne značajke: ćelav; tri crte na majicama; navučen na igle
FACE PAGE
http://www.facebook.com/1djchill
SOUNDCLOUD
https://soundcloud.com/dj_chill

NODEF
Ime i prezime: noize operator deconstructing elucidated fiction
Presreo zemaljske frekvencije: 08.11.1989
Mjesto pronalaska: Zagreb
Religija: Okretostolarstvo
Super sposobnosti: pisanje gramofonom; čitanje facijalnih ekspresija; jazzy kung fu majstor
Tjelesne značajke: stariji nego što izgleda, navučen na igle
Fan Page:
Nema

FLASH 91
Ime i prezime: Flash 91
Mjesto pronalaska: Zagreb
Religija: Toilette flushing
Super sposobnosti: Crtanje slika telekinezom, Nadjebavanje big bandova sa 16 tipki
Tjelesne značajke: Nije mu potreban rendgen, samo mala jača stolna lampa
FACE PAGE: 
http://www.facebook.com/pages/Flash91/350990811688306
SOUNDCLOUD: 
http://www.soundcloud.com/flash91 


Ulaz se otvara u 22h. Cijena ulaznice prije ponoći je 15 kn, a nakon ponoći 20 kn.

Sa sobom je potrebno imati člansku iskaznicu KSET-a. Zelenu iskaznicu nabavite na
ulazu (5kn) ili preko dana na šanku KSET-a (0kn).

party