Smaranje

Asheraah i Gods of chaos morali su otkazati nastup, no program ce se održati.
Jarenje postaje Smaranje, a ono je besplatno.
Spremite se na cijelu vecer eksperimentalne elektronske glazbe koju ce vam prirediti:

Draft
Andro Giunio godine 2012. pokrenuo je eksperimentalni solo projekt baziran na električnoj gitari. Glazba koju najčešće obilježavaju repetativne strukture, drone rifovi, ambijentalne instrumentalne dionice, šumovi, uz nerijetke momente improvizacije, stvara kombinacijama efekt-pedala i loopova. Drugu godinu zaredom nastupao je u programu Platforme novog zvuka - Sinelinea, a ove godine nastupit će i na Žednom uhu. Utjecaji su brojni, a najdominantniji su oni noisea i eksperimentalne glazbe Yellow Swansa, Wolf Eyesa, Oren Ambarchija, drone/doom metala Earth i Sunn O))) te psihodelije, shoegazea, lo-fi estetike poput Flying Saucer Attack, Grouper i slično.
draftdraftdraft.tumblr.com


Irellob!

Transplanarni vilenjak plave krvi, dječačkoga lica, zaljubljen u analogne mašine, lake note i delay pedalu. Njegova glazba refleksija je trenutnog stanja svijesti i energetske mreže koja veže i prožima sva bića. Sutra će nam predstaviti svoju skladbu pod nazivom "friđez bičez."


Freakout Station

Dva mladića, jedna misija. Natjerati ljude da plešu. Irellob! i Bobot sintezom DJ-seta i live nastupa pokušat će vas natjerati da plešete na njihove nehitove koje su pomno nebirali.
psystep-experimental-nonsens-trance


Upad BESPLATAN od 20h!

U cijenu je ukljućeno piće dobrodošlice i čaša vode.

DJs: Flanel & Letjelica

Sa sobom je potrebno imati člansku iskaznicu KSET-a. Zelenu iskaznicu nabavite na ulazu (5 kn) ili preko dana na šanku KSET-a (0 kn).

slušaonica