Broken Bones (UK) + Kurve

Za sve ljubitelje UK HC-a Broken Bones ne treba posebno predstavljati. Ovaj legendarni band osnovan je 1983. godine nakon što je gitarist Tony ''Bones'' Roberts napustio Discharge. Prvi single ''Decapitated'' objavljuju 1984. godine te od tada mijenjaju dosta postava i izdaju nekoliko albuma koji su klasici žanra. Jedan su od originalnih bandova iz toga vremena, a njihova povijest (i sami članovi) je izmiješana s ostalim ključnim bandovima toga vremena (Conflict, UK Subs, Exploited...).

Ulaz se otvara u 20h. Ulaznice u pretprodaji po 65 kuna možete kupiti u KSETu (Unska 3) ili dirty old SHOPu (Tratinska 18), a na ulazu će koštati 80 kuna.

Njihov veliki utjecaj je vidljiv ne samo kod mnogih punk hardcore bandova nego i kod velikog broja metal bandova (između ostalih, Slayer i Metallica ih navode kao ključni utjecaj), a smatraju se jako bitnim i u stvaranju thrash/crossover zvuka.
Svim starim, a i novim fanovima koji će doći u KSET, Broken Bones će pokazati zašto su jedan od najutjecajnijih HC bandova te da su njihovi albumi izdržali test vremena i da danas zvuče jednako moćno kao nekada.

Sa sobom je potrebno imati člansku iskaznicu KSET-a. Zelenu iskaznicu nabavite na ulazu (5kn) ili preko dana na šanku KSET-a (0 kn)

koncert, hc