Uvodno predavanje - Fototečaj (analogno / digitalno)

Dođite na tradicionalni tečaj analogne/digitalne fotografije na kojem ćete, osim teorije, naučiti i kako razviti negative i pozitive u tamnoj komori, odnosno obrađivati fotografije u alatima za obradu.

Predavanja će se sastojati od osnovnog dijela, analognog i/ili digitalnog (prema izboru) dijela i potom praktičnog dijela.
Praktični dio će se za polaznike analogne fotografije održati kroz samostalno ispucavanje filma, a potom razvijanjem negativa, a potom i pozitiva u tamnoj komori.

 

Praktični dio će se za polaznike digitalne fotografije održati kroz obradu fotografija u programima za obradu fotografije.
Tečaj završava već tradicionalnom izložbom svih polaznika. Polaznici digitalnog dijela će, nakon što obrade fotografije predati iste koje će biti tiskane u print studiju, dok će analogne fotografije polaznici razvijati samostalno.

Pozivamo sve zainteresirane na uvodno predavanje 18.3. u 19 sati na kojem ćemo odgovoriti na sva pitanja i nedoumice vezane uz fototečaj koji će se održati u ljetnom semestru 2013.

Više informacija i PRIJAVE na :

http://www.fotokset.org/tecaj

tečaj, fotografija