Taljenje ~ Sufosia + Flanger Danger + Agharti



SUFOSIA

Sufosia su: Davor Garašić (vokal/gitara), Tomislav Ivković (gitara), Davor Grdić - (bass/back vokal), Matko Staudacher (bubanj)

http://www.facebook.com/sufosiathrash 


FLANGER DANGER

 

Nabrijani hard rock/metal band iz Pule, čiji su članovi otprije, manje ili više, poznati i prisutni na lokalnoj rock sceni. Osnovani su su krajem 2010. u podzemlju mulitkulturalnog centra Karlo Rojc, gdje su u svojoj produkciji snimili prvi demo naziva: "7 i Druge Apokaliptične Pjesmice". Dosad su imali par nastupa, od kojih vole izdvojiti zadnji nastup na "Roštiljarka - Live", zbog vrlo dobrog prijema kod publike. Band je žedan live nastupa, što je uz tekstove na hrvatskom, po reakciji publike, njihov najjači adut. Filozofija i planovi su im jednostavni: što više svirati, stvarati, uživati i preživjeti.

Flanger Danger su: Debac (vokal/gitara), Sebo – Balin (bass), Pacco (bubanj), Karlitto (gitara)

http://www.facebook.com/flanger.danger

 

AGHARTI

 

Agharti je nastao u proljeće 2009. godine okupljanjem današnje postave. Kao posljedica različitih muzičkih utjecaja na članove, od grungea i rocka do metala, Agharti ima zvuk koji spaja više žanrova te ga nije lako klasificirati. Za skladanje su odgovorni Alen, Tina i Iva, za aranžman svi članovi, a za tekstove Tina i Iva. U proljeće 2010. predstavljaju svoj prvi demo album '...thoughts of a sleepless night...'. U svibnju 2010. osvojili su prvu nagradu na demo natječaju i tako 'zaradili' snimanje singla u studiju. Početkom 2011. svirali su kao predgrupa symphonic metal bendu Epica te dobili mnogo pozitivnih reakcija od strane kritičara. Malo kasnije osvajaju prvo mjesto na O'Rock demo natječaju, a ubrzo im izlazi prvi studijski singl pod nazivom 'Away from here'. Od važnijih koncerata na kojima su nastupili su Metal Camp 2010. u Sloveniji i Metalfest 2012. u Hrvatskoj. Na ljeto 2012. potpisuju s talijanskom diskografskom kućom (koja se još ne smije objaviti), a listopad provode u Italiji snimajući svoj prvi studijski album, koji se sastoji od 13 pjesama.

Agharti su: Tina (vokal), Poha (gitara), Alen (gitara), Iva (klavijature), Grubač (bass) i Dus (bubnjevi)

http://www.facebook.com/aghartiband

 


Ulaz se otvara u 20 h, a karte se mogu kupiti na blagajni KSET-a po cijeni od 20 kn na dan koncerta.

Sa sobom je potrebno imati člansku iskaznicu KSET-a. Zelenu iskaznicu nabavite na ulazu (5kn) ili preko dana na šanku KSET-a (0 kn).

koncert, metal