Snoop Dogg vs. Dr. Dre

Jedan i jedini, D-O-duplo-G. Vrh pas, grize ih sve, kmico, zapali to sranje. I kada bengaju ovo u klubu bebo, moraš se ustati. Riskiramo dok plešemo na tulkasu, zasigurno, trebe me gledaju čudno ali znaš da me nije briga, izvan grada, pokloni se ocu repa. Vrati se, to je dio uspjeha jer ako vjeruješ u Snoopya, znaš da nema stresa.

S druge strane, jedan i jedini, D.R.E. Ravno s ulica Comptona, kralj bitova, voziš se dok slušaš to sranje u autu. Kako se osjećaš? Dre i Snoop čilaju u svom Cadillacu. D.O.C. na stražnjem sjedalu, sipa taj
konjak. Compton, Long Beach, Inglewood, South Central do Zapadne Obale, to je ljubav iz Kalifornije. Piće u ruci, pljuga također, odem doma s dobrom trebicom, dolazim stvaran, do sljedeće epizode.

Stanite! Za sve moje crnce koji misle da će ovo biti mekano. Mi se ne igramo. Izrokat ćemo ovo dok kola ne otpadnu. Nadam se da ste spremni.

P.S. Očekujte hologram Nate Dogga i klasike crnačke filmografije poput Don't Be a Menace i How High koji će se vrtiti u pozadini dok Snoop i Dre objašnjavaju stvari.

DJs: Matt Doggy Dogg + D.R.E.N.A.

Ulaz se otvara u 20 h, cijena ulaznice s iksicom 5 kn, a bez iste 10 kn.

Sa sobom je potrebno imati člansku iskaznicu KSET-a. Zelenu iskaznicu nabavite na ulazu (5kn) ili preko dana na šanku KSET-a (0 kn).

 

 

slušaonica, hip hop