Demonstrator: Post-coital silence + Walldance + Bright On Red

Post-coital silence

Za ideju i formiranje benda su definitivno krivi Marin i Kristina. Njih dvoje su svirali zajedno i odvojeno u raznim bendovima proteklih desetak godina. Nakon zajedničkog izlaska iz tadašnjeg benda počeli su raditi na svojim stvarima i krenuli u potragu za ostatkom benda. Ubrzo su preko oglasa došli do Daria, Nakon par probi napravljen je kostur za "Human reflection", prvu stvar koju je bend napravio. Ta pjesma je nekako obilježila stil oko kojeg smo se svi našli i dala naznake za mogući smjer što se tiče samog smisla benda. Na polovici stvaranja druge pjesme, "Getaway the labirinth" se pojavio Lighter i dodao svoj štih svemu tome. Do danas je napravljeno 6 autorskih stvari i neprestano se radi na novima. Prije ljeta smo odsvirali prve koncerte u Rock klubu Jadranovo i Glazbenom klubu Črnomerec. Ono što sviramo se zasada može nazvati alternativnim rock-metalom. Uz nezaobilaznu žestinu, ovaj bend uspijeva balansirati na tankoj granici koja dijeli underground glazbu od današnjeg mainstream pop zvuka. Takav je i glazbeni ukus benda.

http://www.myspace.com/postcoitalsilence

 

Walldance

Walldance je tročlani band (gitara/vokal, bas, bubnjevi) koji svira autorske stvari. U samo godinu dana smo prošli puno problema (odvikavanja od droge, alkohola i liječenja slomljenih srca), ali i dalje rokamo. neki bi rekli da sviramo hard rock, thrash grunge, čak i grunge core,ali to nama nije bitno. nama je super.

www.myspace.com/walldance

http://www.facebook.com/walldance.band

 

Bright on Red

Novi indie rock bend iz Zagreba, Bright on Red (postoje od 6. mjeseca 2012). Muzicki utjecaji im idu od Black Keys, Led Zeppelin, prekoFlorence+ Machine do PJ Harvey. Upravo su izdali EP (u vlastitom izdanju, poslusajte na youtube-u).

http://www.facebook.com/pages/Bright-on-Red/263613060432822

https://www.youtube.com/user/BrightOnRed2012

 

 

Ulaz se otvara u 20 sati, a karte se mogu kupiti na blagajni KSET-a po cijeni od 10 kn na dan koncerta. Ne zaboravite da je svaka karta ujedno i glasački listić.

 

Sa sobom je potrebno imati člansku iskaznicu KSET-a. Zelenu iskaznicu nabavite na ulazu (5kn) ili preko dana na šanku KSET-a (0 kn).

koncert