PHAT KSET Graffiti Jazz Battle ~ DJS: WIZE KID, NO DEF & CHILL

U subotu 23.2 očekuje vas novo izdanje PHAT KSET-a u režiji Dj Chilla i NoDefa gdje će i ovaj put sjedinit elemente Hip Hopa. Naime, genijalci Gene & Chat pobrinut će se za vizualni dio Phata te će oslikati platno u JAZZ GRAFFITI BATTLE- u gdje je glavna karakteristika improvizacija u kojoj nitko, pa ni Gene & Chat ne znaju kako će slika ispasti. Također, puštat će se i projekcija davno zaboravljenih B-Boy natjecanja koja neće proći bez atraktivnih poteza naših plesača i plesačica, dok će se središnji dio večeri vrtiti oko DJ Wize Kida. Naime, 19 godišnji Adrian Korbler, po prirodi Bboy, zavrtit će funk na oduševljenje svih ljudi željne plesa i dobrog ritma koji uvijek prati PHAT KSET.

Što reći o sljedećem dvojcu? DJ Chill & NoDef lomit će mix dobro očuvanog Hip Hopa, rafiniranog jazzy zvuka te funk brakeova. Gdje se još može dobiti ovako širok spektar dobre glazbe nije još poznato, ali jedna stvar je sigurna – PHAT KSET je mjesto ultimativnog Hip Hop večeri koja vraća u stare dane autentičnih funk i hip hop partya. Novac ne vraćamo jer ga ni nemamo.


PHAT KSET FACEBOOK PAGE:
http://www.facebook.com/PhatKset
PHAT KSET BANDCAMP
http://phatkset.bandcamp.com/

Dj WIZE KID
Pravim imenom Adrian Korbler, počeo je 2007.god. s brake danceom da bi se 3 godine kasnije kupio gramofone i počeo vrtiti funk na bboy jamovima. Od tada, kako kaže, DJ-ing mu daje inspiraciju za ples i obrnuto. Danas je aktivan kao rezident DJ udruge art spin dance.

WIZE KID FACEBOOK PAGE
http://www.facebook.com/pages/DJ-WizeKid/167297790024394?sk=wall
SOUNDCLOUD
https://soundcloud.com/wizekid

Dj CHILL
Ime i Prezime: dj chill
Presreo zemaljske frekvencije: 27. 10. 1978
Mjesto pronalaska: Sarajevo
Religija: nepoznato
Super sposobnosti: vidi kroz odjeću, rasplesao gluhonijeme u par navrata; putuje kroz vrijeme; priča rukama; funky samurai
Tjelesne značajke: ćelav; tri crte na majicama; navučen na igle

FACE PAGE
http://www.facebook.com/1djchill
SOUNDCLOUD
https://soundcloud.com/dj_chill

NODEF
Ime i prezime: noize operator deconstructing elucidated fiction
Presreo zemaljske frekvencije: 08.11.1989
Mjesto pronalaska: Zagreb
Religija: nepoznato
Super sposobnosti: pisanje gramofonom; čitanje facialnih ekspresija; jazzy kung fu majstor
Tjelesne značajke: stariji nego što izgleda, navučen na igle

 

Ulaz se otvara u 22 h. Cijena ulaznice je 15kn prije, a 20kn nakon ponoći.

Sa sobom je potrebno imati člansku iskaznicu KSET-a. Zelenu iskaznicu nabavite na ulazu (5kn) ili preko dana na šanku KSET-a (0 kn).

party, hip hop