Kraj Programa (RI) + Rock Sirena (ZG) ~ AlterNation @ KSET

 

AlterNation u novu godinu kreće s punk-rock-birtija-rock'n'roll poslasticom! Kao i do sada, i u 2013-oj očekujte fešte, žestoke i manje žestoke svirke, cirkuse i sve ostalo što vole mladi!

 

KRAJ PROGRAMA

Kraj Programa je pop/punk/rock/bend nastao krajem 2011. godine suradnjom četvorice prijatelja i kolega iz riječko-crikveničkih bendova (Invert, MBurns, TOST). Đina Škulić, također prijateljica ostatka benda, se pridružila četvorci na vokalnim dužnostima nedugo nakon okupljanja samog benda. Kraj programa stvara punk-rock glazbu sa dozom pop refrena i pjevnih i zaraznih melodija. Bend je u svega pola godine rada napisao i snimio svoj prvi album koji sadrži 11 autorskih pjesama te je album u pripremi za izdavanje, uz njega i singl koji će popraviti video uradak. . Sa autorskim materijalom odradili su nekoliko nastupa diljem Hrvatske od kojih se posebno ističe nastup u Osijeku na UFO festivalu, gdje su uz veliku konkurenciju odabrani da nastupe. Najznačajniji nastup za bend bio je u Banjaluci na Jelen Demofestu, gdje su dobili priliku da se natječu sa 30 odabranih bendova od ukupno 400 prijavljenih iz cijele regije. Bend na festivalu osvaja drugo mjesto te vrijednu nagradu, glazbenu opremu u vrijednosti od 3000 eura. Do sada, bend je dijelio pozornicu sa velikim imenima poput Majki, Psihomodo popa, TBF-a, Dubioze kolektiv itd.

Nakon nekih početnih promjena u sastavu benda, trenutno je postava slijedeća: Đina Škulić (vokal), Igor Klanfar (bubnjevi), Ivan Brajković (ritam gitara), Goran Boneta (lead gitara), Igor Rogović (lead/ritam gitara, magija), Radoslav Tičić (bas).

 

Linkovi:

Facebook

Youtube

Soundcloud

 

ROCK SIRENA

Rock'n'roll zabava - najkraći i najjednostavniji opis ovog četveročlanog sastava.

Bend je nastao u birtiji ko i svaki pošteni rock'n'roll bend prije otprilike godinu dana a sastoji se od tri bivša člana skapunk benda BeetanTone koji su za ovaj slučaj malo zamjenili uloge te je tako trombonist postao vokal a trubač glumi bubnjara.

Nakon samo mjesec dana postojanja otišli su u studio te snimili 3 pjesme i jedan spot za ljubavno uskršnju pjesmu "Samo jedan dan je Uskrs"

Bend uskoro ulazi u studio snimiti prvi album stoga je ovo jedinstvena prilika da ih čujete kako bi se hvalili da ste ih čuli prije svih.

Masna gitara, žestok vokal i snažna ritam sekcija izbit će klimave zube iz vaših usta i tjerati vas da popijete još jedno pivo i zapjevate uz melodične refrene i zaplešete u rock'n'roll ritmu po uzoru na AC/DC i Motorhead.

Poslušati ih možete na soundcloud-u

a pogledati na ovom linku

te uživati u prvom spotu na ovom linku

 

Ulaz se otvara u 20h, a karte se mogu kupiti na blagajni KSET-a po cijeni od 20 kn na dan koncerta.

Sa sobom je potrebno imati člansku iskaznicu KSET-a. Zelenu iskaznicu nabavite na ulazu (5kn) ili preko dana na šanku KSET-a (0 kn).

 

koncert, punk, rock