Karma To Burn (SAD) + Rozbub (CH) + Entheogen (SLO)

 

LOUD LIFE CONCERTS vam predstavlja:

KARMA TO BURN [usa]
ROZBUB [ch]
ENTHEOGEN [slo]


Nakon nešto više od dvije godine izbivanja sa ovih prostora, došlo je vrijeme da ponovo ugostimo jedne od pionira desert/rock zvuka, neuništivi instrumentalni trio iz Morgantowna, West Virginia. Čarobnjaci, rockeri, putnici, cool tipovi KARMA TO BURN.

Od zadnjeg puta nešto se izmijenilo u samoj postavi benda. Otišao im je dugogodišnji bubnjar te jedan od osnivača ali to ove teškaše nije niti najmanje usporilo. 5 albuma, nekoliko 'split' izdanja, par EP-ova dobar su razlog zašto KARMA TO BURN i dalje odolijeva testu vremena. Gaze sve pred sobom, sviraju gdje god stignu te ostavljaju u retrovizoru sve one koji ne mogu pratiti njihov odavna zacrtani zvučni put. Put obilježen usponima, padovima, teškim opijatima, odvikavanjima, razilaženjima, nerazumijevanjima od strane diskografa, Sizifovom upornošću bez obzira na izglede nastavljaju dalje. Onako kako najbolje znaju. Sa instrumentima u rukama i mudima većim od Svemira.
http://www.k2burn.com/
http://www.facebook.com/pages/Karma-To-Burn/118432638215095


Direktna potpora na cijeloj turneji je band ROBZUB pod vodstvom kantautora Manuel Bissiga. Talentirani mladić od 24 godine, hvaljen od strane međunarodnih kritičara. Radi se o autorskim pjesmama, kombinacija Hendrixovskih riffova pjevanih na švicarskom dijalektu.
http://www.rozbub.ch/
http://deepdivemusic.net/Rozbub


Posebni gosti zagrebačkog koncerta dolaze po prvi puta iz susjedne nam Slovenije. Sjajni ENTHEOGEN. Homogena smjesa math/sludge zvuka sa dozom post i stoner rocka! Kao uzore navode Neurosis, Alice In Chains, Meshuggah i Pelican. U relativno kratkom vremenu stekli su vrlo dobru reputaciju te odsvirali dosta koncerata. Posebna im je bila čast otvoriti za Premonition 13 (feat. Wino), Secret Chiefs 3 & Morkobot. U Zagrebu predstavljaju album ''Moons Of Jupiter''.
http://www.facebook.com/pages/Entheogen/70202543407

Vidimo se na podiju!

55kn/70kn

Pretprodaja ulaznica:
Dirty Old Shop, Tratinska 22
Rockmark, Berislavićeva 13


Sa sobom je potrebno imati člansku iskaznicu KSET-a. Zelenu iskaznicu nabavite na ulazu (5kn) ili preko dana na šanku KSET-a (0 kn).



 

koncert, stoner