Satan Panonski tribute

Promocija kompilacije Oči U Magli - Tribute To Satan Panonski

Projekt je smišljen od strane fanova legendarnog Ivice Čuljka "Kečera II" s ciljem da se njegova glazba predstavi novim generacijama slušatelja. Radi se o kompilaciji obrada Satanovih pjesama, a bendovi koji sudjeluju na njoj žanrovski su vrlo različiti. Sežu od alternativnog rocka, punka, dubstepa, folka do black metala. Kompilacija dokazuje činjenicu kako je Satanova glazba inspirirala velik broj bendova i umjetnika koji nisu usmjereni isključivo na punk scenu. Bendovi su dobili zadaću da naprave nove interpretacije Kečerovih pjesama, umjesto da ih generički obrade. Tako su već dobro poznatim pjesmama dali novo lice i identitet. Kompilacija izlazi 27.01.2013. godine na Ivičinu 21. obljetnicu smrti, te će biti dostupna kao free download.

Na promociji će se puštati dokumentarni film o Satanu, slušaonica njegovih pjesama i slušaonica kompilacije, te nastup benda Petar Punk koji sudjeluje na kompilaciji.

Više informacija o kompilaciji nađite na facebook stranici.

Ulaz se otvara u 20h, a karte možete nabaviti na ulazu po cijeni od 20kn.

 

Prihod od ulaznica za promociju će biti uložen u tiskanje fizičkog izdanja koje će se moći kupiti tokom sljedeće godine.

Sa sobom je potrebno imati člansku iskaznicu KSET-a. Zelenu iskaznicu nabavite na ulazu (5kn) ili preko dana na šanku KSET-a (0 kn).

koncert, slušaonica, punk