Demonstrator: Indigo Red + Antigen

Indigo Red

Indigo Red je mladi alternativni rock bend iz Zagreba. Bend postoji od 2009. Snimanjem studijskog EP-a, „Indigo Red EP“, u svibnju 2012. bend se ozbiljnije prihvatio rada. Dosada su nastupali po brojnim zagrebačkim klubovima, uključujući PraćkuSax (Imagine festival), Retro BarInbar (SPJEF), SPUNK te su imali tri nastupa na Trgu bana Josipa Jelačića. Bilo je brojnih izmjena članova, a sadašnu postavu čine: Borna Jambrošić (vokal i gitara), Domagoj Beštak (back-vokal, klavijature, gitara), Filip Barić (bas) te Josip Bajzek (bubnjevi).

 

Antigen

Antigen je bend nastao davne 2009. godine, kao vikend zanimacija par prijatelja, a preraslo je u pravi bend. Već nakon par mjeseci proba Antigen odrađuje svoju prvu gažu u Rock Klubu Time, nakon dobre svirke zovu ih tjedan dana kasnije za ponovnu svirku. Nakon Time-a dobivaju svirku u Rock Klubu Praćka, gdje također pune prostor i oduševljavaju sve prisutne. Zbog promjena bubnjara, gube vrijeme na traženje novih i uvježbavanje s istima. Sadašnju postavu čine Aldo Topić, Borna Doračić, Sven Hamzić i Fran Brindl. Promjenom bubnjara došle su i nove svirke, kao što su natjecanja na Novom Zvuku u Saxu, Demnostratoru u KSET-u te gaže u KSFF-u, Praćki, Totem Baru... Bend se trenutno bavi snimanjem novih demo snimaka naših pjesama, te također sređivanjem daljnih svirki u klubovima po Zagrebu, a i šire.

 

Ulaz se otvara u 20 sati, a karte se mogu kupiti na blagajni KSET-a po cijeni od 10 kn na dan koncerta. Ne zaboravite da je svaka karta ujedno i glasački listić.

Sa sobom je potrebno imati člansku iskaznicu KSET-a. Zelenu iskaznicu nabavite na ulazu (5kn) ili preko dana na šanku KSET-a (0 kn).

koncert