Jabbaton Records label launch party

JABBATON RECORDS launch party
+ Footsie - Whole Thing EP PROMO
w. FOOTSIE (Newham Generals, UK) & Street Creeps (JabbaTon, UK)
► Subota - 19.01.2013. @ KSET
► File under: Trap, Grime, Dubstep, DnB



► FOOTSIE (Newham Generals, UK)
► Street Creeps (JabbaTon, Demon Dub, UK)
► Rea
► Yesh (bday!)
► VJ -polygon
► FOOTSIE (Newham Generals, UK)
MC i producent iz istočnog Londona te polovica legendarnih Newham Generalsa uz kolegu D Double E-a. Zajednički su dio Dizzee Rascalove etikete Dirtee Stank, te su u proteklim godinama zabetonirali legendarni status na Grime/Dubstep sceni nekim od najvećih hitova. Najveći takav sigurno je traka Hard koju je producirao Breakage, koja je od 2009. na dalje poharala sve klubove i festivale. 

Osim Newham Generalsa, Footsie je iznimno uspješan i sa svojim samostalnim projektima i jedan je od najrespektiranijih MC-a na sceni, a to dokazuje i njegova redovita prisutnost na svakom Outlook festivalu koji je jako izbirljiv po pitanju bukiranja MC-a. 
Nakon odličnih stvari 1 Spliff, Ignition i Torture došlo je poklopile su se stvari da bude i glavni akter prvog izdanja JabbaTon Recordsa sa trakom "Whole Thing" koju je producirao naš domaći Dr. Strapazoot!

Da zaključimo, Footsie je crème de la crème britanske MC elite i jako smo sretni da ćemo ga opet ugostiti kao još jednog u nizu grime velikana koji su rokali na JabbaTonu! Podsjetimo se, bili su tu: Skepta, JME, Ghetts, Durrty Goodz, Killa P i No Lay. 

http://www.facebook.com/Footsie.NG
http://www.newhamgenerals.com/


► STREET CREEPS su žestoki britanski trojac kojima se u 2013. nazire prilično svjetla budućnost. Njihovo prvo izdanje “Unstoppable” 3 tjedna za redom bilo je na 1. mjestu downloada na poznatom Track it Down online music shopu, no svojim drugim izdanjem “Bitches” privukli su pozornost i podršku velikih igrača kao što su Doctor P, Knife Party (Pendulum), Freestylers, Forreign Beggars itd. Iako su se na sceni pozicionirali kao primarno dubstep ekipa u zadnje vrijeme rade i na Trap beatovima. 
Budući su već godinama kućni prijatelji JabbaTon ekipe bio je i red da se nađu i na prvom službenom izdanju JabbaTon Recordsa kao remixeri Footsieve i Dr. Strapazootove trake "Whole Thing". 

http://soundcloud.com/streetcreeps
http://www.facebook.com/StreetCreeps
http://www.facebook.com/JabbaTon

 

Start: 22:00
Upad: 20kn do 00:00, 30kn iza

 

Sa sobom je potrebno imati člansku iskaznicu KSET-a. Zelenu iskaznicu nabavite na ulazu (5kn) ili preko dana na šanku KSET-a (0 kn).

 

 

clubbing, bass