Luka Belani + Irena Žilić + Elephant & The Moon ~ InDieKSET

Prvi nastup s bendom u 2013.  je kultni KSET. U četvrtak, 17. siječnja,  Luka je ispred mikrofona, a iza njega su Tin Ostreš i bubanj, Marko Levanić i bas. Gitara je Adrijano Valpatić koji je ovo isto radio u Larvi iz Čakovca. Ostreš i Levanić su ritam kičma jednog drugog, manje poznatog  sastava – Pips, Chips & Videoclips.

Luka je snimio dva albuma, Changin' Chapters i B-Side of My Mind, a kritičari su za oba rekli da su odlični makar nisu dobili besplatne diskove ili besplatne obroke.  Changin' Chapters je u Top 5 najboljih domaćih albuma 2011. godine, a Belani ga je prosvirao po Saveznoj Republici Njemačkoj, Republici Austriji, Kraljevini Nizozemskoj i prijateljskim dijelovima bivše Kraljevine Jugoslavije.

Ovaj indie četvrtak prije glavnog jela zagrijavaju Irena Žilić i Petar Vranić. I Irena i Petar sviraju akustični folk koji bi Pitchfork opisao u barem četiri-pridjeva-spojena-crticom.  

 

Ulaz se otvara u 20 h, a karte se mogu kupiti na blagajni KSET-a po cijeni od 20 kn na dan koncerta. 

Sa sobom je potrebno imati člansku iskaznicu KSET-a. Zelenu iskaznicu nabavite na ulazu (5kn) ili preko dana na šanku KSET-a (0 kn).

koncert