Dosh Lee + Biciklić

Zagrebački punk/funk/rock/hc/butchrowing kvartet Dosh Lee objavio je drugi studijski uradak "Kaktus Galaktus". Album traje minutu i 52 sekunde. Za njega je snimljeno 16 pjesama, no nakon konzultacija članova benda, producenta albuma Marka Kalčića i izdavača, jednoglasno je odlučeno da je samo jedna skladba dovoljno kvalitetna da bude objavljena na nosaču zvuka. Tako službeno trajanje albuma iznosi 1:52 (jedna minuta i pedeset i dvije sekunde).

Preostalih petnaest (15) pjesama stavljene su kao bonus trackovi i namijenjene su prvenstveno borbi protiv komaraca. Naime, pojedini njihovi dijelovi sadrže frekvenciju od 20 MHz, koja je nečujna ljudskom uhu, ali garantirano iritira i uspješno tjera komarce, objašnjavaju iz benda.

Paralelno s albumom "Dosh Lee" je izdao singl za jedan od bonus trackova. Riječ je o pjesmi "Ne može nitko gore od nas" koja je ujedno bila i poziv svim lošim bendovima u državi na natječaj za najgori spot i najgori bend. Pobjednik tog natječaja zasvirat će večeras s njima.

Cijena karte je 15 kn, ulaz se otvara u 20 sati.

Sa sobom je potrebno imati člansku iskaznicu KSET-a. Zelenu iskaznicu nabavite na ulazu (5kn) ili preko dana na šanku KSET-a (0 kn).

koncert, rock