Taljenje ~ Free Ride (ZG) + New Level (ZG) + Mortal Divinity (PU)

Zadnje Taljenje u ovoj godini dovodi nam bendove Mortal Divinity iz Pule te New Level i Free Ride iz Zagreba!



MORTAL DIVINITY
Ovaj bend iz Pule je 2010. godine okupio tročlanu ekipu, nakon čega su odmah krenuli sa svirkom. Prvi nastup su imali u 10. mjesecu iste godine s privremenim basistom. Kasnije je na bass došao Dorian Matošević i postao stalni član. 2011. su snimili materijal Painting The Mirrors s 12 pjesama. Također, nedavno je došlo do male izmjene u sastavu - Dino Krivičić je s pozicije gitarista i vokala prešao samo na vokale, a poziciju drugog gitarista prepustio je Ivanu Joviću. Sviraju modern melodic death/metalcore.

Mortal Divinity su: Dino Krivičić – vokal, Ivan Rupena - gitara/vokal, Ivan Jović – gitara, Dorian Matošević – bas i Eric Vojak – bubnjevi

myspace
facebook


NEW LEVEL
New Level je hrvatski metal bend osnovan 2007. Nakon par svirki bend je upoznao DJ-Renu koji im pruža potporu. Ubrzo su upoznali Reninog suradnika, producenta Lea Anđelkovića. On im je snimio demo od 2 pjesme u J.M. studiu u Zagrebu, koji će im kasnije poslužiti kao promo materijal. Nakon što bend uspješno odrađuje još nekoliko svirki, dolazi do konflikta s bubnjarem Čićom i on odlazi iz benda. Neko vrijeme bend stagnira, sve dok ne dođe novi bubnjar Dragi Ilić. S njim bend dovršava materijal i ulazi u studio početkom 2010. godine, također s Leom. Album je još uvijek u pripremi i traži kuću koja će ga izdati. U međuvremenu New Level pobjeđuje na najvećem hrvatskom demo festivalu „HGF“-u, koji mu omogućuje još nekoliko većih svirki. Krajem 2010. te početkom 2011. godine opet dolazi do promjene - na Markovo mjesto dolazi novi gitarist Filip Godina. Bend nastavlja s uvježbavanjem, svirkama i stvaranjem novih materijala za nastavak cijele priče.

New Level su : Ivan Smud – vokal, Filip Godina – gitara, Adrian Jug – bass i Jurica Jakuš - bubnjevi

facebook
reverbnation


FREE RIDE
Free Ride je melodic metal/metalcore bend iz Zagreba. Ima šestero članova i svi su počeli svirati još u osnovnoj školi. Na samom početku Chicha, Ante i Marko su svirali heavy metal stvari. Ubrzo im se pridružio Ivan na gitari. Nakon par tjedana traženja pjevača, slučajno je naišao Pavao. Na kraju je u bend došao Marin na klavijature i pridonio svojim glazbenim i tekstualnim izričajem. Iza sebe bend ima dosta koncerata i festivala. U rujnu 2012. su izdali EP „All the world ignores“, koji sadrži oko pola sata materijala. Zanimljivo je da su dečki kompletno sve sami složili, kao i naslovnicu EP-a. Za mix i mastering je zaslužan gitarist Kristijan „Chicha“ Markušić.


Free Ride su: Pavao Fabijan Medvešek - vokal, Ante Rašić - bubnjevi, Kristijan Markušić - gitara, Ivan Tokmadžić - gitara, Marko Tokmadžić - bass, Marin Bušić – klavijature

facebook
reverbnation
http://freerideofficialmerch.bigcartel.com/


Ulaz se otvara u 20 h, a karte se mogu kupiti na blagajni KSET-a po cijeni od 10 kn na dan koncerta.

Sa sobom je potrebno imati člansku iskaznicu KSET-a. Zelenu iskaznicu nabavite na ulazu (5kn) ili preko dana na šanku KSET-a (0 kn).


koncert, metal