bassinvaders! REUNION

Primite na znanje: 

bassinvaders! se privremeno vraćaju iz mirovine i 15.12.2012., deset godina nakon prvotnog grijeha, u zagrebačkom klubu KSET u punoj postavi organiziraju još jedan, još intimniji, još znojniji i još glasniji tulum.

U duhu najboljih poteza omiljenih domaćih političara, kršimo obećanje dano prije tri godine i vraćamo se, samo jednom – a možda još i koji put - na originalno mjesto zločina kako bismo prizvali zlatne dane zagrebačke drum&bass scene, ali i novu i staru mladost. Tri godine stariji, tri godine gladniji, no ne i tri godine zreliji, napuštamo živote studenata-maratonaca, samostalnih umjetnika i iscrpljenih korporativnih radilica u čvrstoj nakani da se makar na jednu večer opet prepustimo glazbi, plesu i okrjepi bez obzira na kolosalni mamurluk koji im sigurno slijedi.

Stoga, ukoliko vam nedostaju dokoni studentski dani, ukoliko priželjkujete nepoznate ruke na bedrima i poljupce s mirisom piva ili se tek s čežnjom prisjećate skrivanja u klupskim zahodima, srdačno vas pozivamo da navratite – no imajte na umu da mi nudimo samo glazbu i mjesto – a s vama dolazi prava zabava. Dobro došli.

Line up:

Gekko // Juice // Chatko // Odium

VJ's: 

Lole.Kee.Bolek (masa kru, RI) // .exe // Somatik


Početak: 22h
Kraj: 3h

Cijena 20 kn prije ponoći, 30 kn nakon.

Sa sobom je potrebno imati člansku iskaznicu KSET-a. Zelenu iskaznicu nabavite na ulazu (5kn) ili preko dana na šanku KSET-a (0 kn).

drum&bass, clubbing