Cojones ~ Bend To Transcend - promocija albuma

Tri godine nakon uspješnog albuma "Sunrise" Cojones su snimili novi studijski uradak naziva "Bend to Transcend". Odmaknuti od stoner rock izričaja, u kojem su se višestruko dokazali, Cojones nam isporučuju čistokrvni rock album koji se ne srami melodije, ali niti riff-a. 

Budući da još nemaju podršku izdavača sve oko albuma, promocije, turneje su odradili sami. Album je izdan samo kao vinil (s kuponom za mp3 download koji dolazi uz svaki vinil, ali se može i kupiti sami kupon s obzirom da nemaju svi gramofone).

Dečki su promociju albuma prvo odradili turnejom po Europi, a sad slijedi i predstavljanje domaćoj publici. "Centralna" promocija će se dogoditi 7.12. u zagrebačkom KSET-u, a ukoliko tog dana ne možete do Zagreba Cojones su mislili i na vas jer će koncert u potpunosti biti dostupan na live streamu! Više informacija na facebook stranici benda.

Besplatno skinite "Sunrise", a "Bend to Transcend" preslušavajte koliko god želite na bandcampu.


Prvih 100 ljudi koji dođu s kartom s ovogodišnje Brucošijade FER-a u KSET od 25.11. do 5.12. dobivaju besplatnu kartu za promociju.

Ulaz se otvara u 
20 h, a karte se mogu kupiti na blagajni KSET-a po cijeni od 25 kn na dan koncerta. 

Sa sobom je potrebno imati člansku iskaznicu KSET-a. Zelenu iskaznicu nabavite na ulazu (5kn) ili preko dana na šanku KSET-a (0 kn).

koncert, rock