Taljenje ~ Stimulans + Diamond Dust + Füll Throttle

Nastavljamo s novim koncertnim programom, koji je u rujnu krenuo u KSET-u. Treće po redu Taljenje donosi nam bendove Füll Throttle, Diamond Dust i StimulanS!

 

FÜLL THROTTLE

Füll Throttle je hevimetalni bend koji je nastao 2004. godine u Zagrebu. Osnovali su ga Rökindja Nikolić i Mötej Van Matanović. U narednih par godina bend je prošao kroz nekoliko postava koje su manje više potpuno nebitne te od 2007. svira u istoj postavi s Mihaelom DethRattBizarre Bosakom na babnjevima. Iza sebe bend ima podosta nastupa – od više ili manje bitnih zagrebačkih klubova, do potpuno nebitnih motorijada. U pripremi je, nebute vjerovali, prvi album, kao i kod svakog underground benda. Sviraju svoje stvari i obrada kolko stane, uglavnom Priest. Imaju super garažu (plejs) za druženje na Trešnjevačkom placu, svi su dobrodošli.

Füll Throttle su: Rökindja Nikolić - vokal/bass, Mötej Van Matanović - gitara i Mihael DethRattBizarre Bosak - bubnjevi.


DIAMOND DUST

Diamond Dust je heavy/thrash metal grupa iz Rijeke osnovana 2006 godine. U šest godina postojanja Diamond Dust je svirao po cijeloj Hrvatskoj. Izdvojili bi: Oluja fest u Splitu, Milo željezo fest u Sisku i In your face u Novoj Gradiški. U to vrijeme Diamond Dust je snimio dva demo albuma. Prvi pod nazivom "Diamond Dust", a drugi "Triumph of soul". Diamond Dust se također nada da će uskoro snimiti svoj prvi album koji se očekuje početkom 2013 godine. 

Diamond Dust su : Alen Dumić - gitara, Marin Djekić - gitara, Igor Tomić - bass, Leonard Petranović - bubnjevi i Jakov Hrkać - vokal. 

facebook

 

STIMULANS

Splitska četvorka StimulanS sa zadovoljstvom se vraća u Zagreb na još jedno druženje uz heavy metal iz vlastite kuhinje i prvi nastup u legendarnom KSET-u. Uz dobro poznate stvari s prvog albuma "Dust" prisutni će moći čuti i nešto novijeg materijala snimljenog za drugi CD, koji bi trebao biti objavljen početkom iduće godine. Obvezno prisustvovanje za sve ljubitelje kvalitetnog heavy metala!

StimulanS su: Mario Čuljak - gitara/vokal, Darko Grubišić - gitara, Ivan Dabro - bass, Alen Djurašinović - bubnjevi


Javite nam se na taljenje.kset@gmail.com ako biste i vi voljeli rastaliti KSET!

Ulaz se otvara u 20 h, a karte se mogu kupiti na blagajni KSET-a po cijeni od 20 kn na dan koncerta.

Sa sobom je potrebno imati člansku iskaznicu KSET-a. Zelenu iskaznicu nabavite na ulazu (5kn) ili preko dana na šanku KSET-a (0 kn).

 

 

koncert, metal