Crazy Arm (UK) + Apologies, I have none (UK)

KSET i dirty old BOOKING predstavljaju:

 

 

CRAZY ARM (Plymouth,UK)

facebook
bandcamp

APLOGIES, I HAVE NONE (London,UK)

official site

Teško je i nezahvalno pokušati opisati Crazy Arm, odnosno riječima izazvati interes za koncert, pogotovo u ovo doba krize i nezainteresiranosti... Ako slika govori više od tisuću riječi, u ovom slučaju slobodno možemo reći da zvuk govori vise od milijun riječi. Riječi ne mogu u potpunosti prenijeti doživljaj kad se pusti prva stvar (Of The Tarantulas) s njihovog zadnjeg albuma Union City Breath. Svi oni pokušaji da se riječima opiše zvuk banda dobivaju smisao kad čujete glazbu i postaje vam jasno o čemu svi pišu i zašto su oduševljeni Crazy Armom. A budući da se ovdje radi o najavi za koncert i mi ćemo pokušati riječima opisati zašto ne biste trebali propustiti ovaj koncert. Crazy Arm su drugačiji band, mixaju rock/punk i folk na specifičan način i s angažiranim tekstovima podsjećaju zašto je punk glazba uz poruke koje nosi bitna mnogima. U zvuku banda su akumulirana desetljeća različitih utjecaja i inspiracija: s korijenima u hardcore/punku, preko protestnih folk/country 60-ih i Springsteenovskog, klasičnog rock'n'rolla, a sve to začinjeno političkim stavom. Već svojim prvim albumom band donosi  osvježenje na sceni, iz razloga što niti pokušavaju pratiti najnoviji trend, niti biti još jedna kopija već viđenog. Istina, sve je to r'n'r, ali definitvno s puno svježine.

Još jedan pokušaj da vas zainteresiramo za ovaj band je i podatak koji bi mogao biti zanimljiv poznavaocima zbivanja na (punk) nezavisnoj sceni, a to je da im je matična izdavačka kuća XTRA MILE RECORDINGS za koju izdaju i Frank Turner, Future Of The Left, Dave Hause, Sonic Boom Six te mnoga druga recentna imena nezavisne scene. U Europi im je zadnji album objavio Gunner Records poznati po tome što se mogu pohvaliti da se u njihovom katalogu nalaze Gaslight Anthem, World/Inferno Friendship Society, Cobra Skulls... Prošle godine band je već odradio europsku turneju kao podrška AGAINST ME!, a sada dolaze po prvi put u Hrvatsku. Zajedno s njima, u KSET nam stižu i Aplogies, I Have None koji dolaze iz Londona, a sa svojim punk/folk zvukom biti će savršen početak večeri.

Recenzija ''Bandalito'' singla na Punknews.org

last.fm event

Ulaznice po pretprodajnoj cijeni od 30 kuna možete kupiti u dirty old SHOPu (Tratinska 22) i KSET-u (Unska 3). Na ulazu će koštati 40 kuna.

Koncert je organiziran kao nekad - uz podršku onih kojih kupe ulaznicu i prijatelja.

Sa sobom je potrebno imati člansku iskaznicu KSET-a. Zelenu iskaznicu nabavite na ulazu (5kn) ili preko dana na šanku KSET-a (0 kn).

koncert, punk, rock