Peter Pan Speedrock (NL) + Kevlar Bikini (HR)

PETER PAN SPEEDROCK

Nekada smo kao vrlo mali slušali priču o klincu Petru Panu, koji nikako nije htio odrasti. Klincu koji je živio u izmišljenoj zemlji Nigdjezemskoj. E, pa ovo nije takva priča. Iz daleke nam Nizozemske, zemlje tulipana, kanala i dekriminaliziranih lakih supstanci, po prvi puta u goste stiže vrh koplja europske rock'n'roll scene. Iako ih veže slično ime, Peter Pan Speedrock nudi sasvim drugačiji pogled na svijet. Moćni trio na sceni je od 1997.g. Nema kluba kojeg nisu poharali, nema grada u kojem nisu svirali. Peter Pan Speedrock je poznat po gromoglasnom i beskompromisnom zvuku. Možete očekivate iskrene, uvjerljive i opake rock'n'roll himne. 

Oni žele vašu krv! To je i linija vodilja zadnjeg studijskog uratka ''We Want Blood''. Napravljen pod producentskom palicom legendarnog Thomasa Skosberga (Refused, Entombed, At The Gates, Backyard Babies, Disfear, The Hellacopters), album je zabilježio ono što je Peter Pan Speedrock oduvijek želio. Iskrenost i energičnost živih nastupa zabilježiti studijski. Glasnije, brže, opasnije i prljavije od svega što postoji.

8 izdanih albuma i preko 1500 odsviranih koncerata će biti i više nego dovoljan razlog da provjerite što to momci rade uživo!

Jeste li spremni krvariti zajedno s njima?!

 

KEVLAR BIKINI

Predgrupa na prvom gostovanju Nizozemaca pripala je sjajnoj hardcore'n’roll/punk formaciji Kevlar Bikini. Ova zagrebačka četveroglava, nabrijana mašina korijene je pustila 2010. Kako sami kažu: "Što je bilo prije, nije važno." Ono što je uslijedilo nakon je prvi promo materijal nazvan  "Damn rocknrollaz, they shook my booty...again!". Snimljen je s DIY etikom. Gutači benzina su billi spremni za cestu. Hrpe koncerata i festivala diljem Lijepe Naše te regije, označili su ih kao vrhunsku koncertnu atrakciju. U kasno ljeto 2011. ulaze u studio snimiti prvi, dugosvirajući album. Vođeni idejom "Sviramo točno ono što želimo čuti", donosi na svijet sjajni "Explodisiac". Album pobire hvalospjeve svih recentnih domaćih i stranih medija. Za zvučnu sliku materijala također je bio zadužen Thomas Skogberg (mix), a mastering je odradio Pelle Henricsson (Poison The Well, Ghost Brigade, Cult Of Luna, The Crystal Caravan, Refused).

 

Ulaz se otvara u 20h. Pretprodajna cijena karte je 25 kn, na ulazu će karta koštati 35 kn.

Sa sobom je potrebno imati člansku iskaznicu KSET-a. Zelenu iskaznicunabavite na ulazu (5kn) ili preko dana na šanku KSET-a (0 kn).

koncert