Hesus Attor (Ri) + Consecration (Bg) + Moraines (Zg)

Gladni ljudi željni dobre glazbe, imamo dobre vijesti za vas.

Dva benda sa Geenger Records etikete, Hesus Attor i Consecration nakon par godina opet vam planiraju zasvirati skupa i to 15.11. u KSET-u.

Povod za ponovno druženje je najava novih albuma obaju bandova koji ce izaći tokom 2013. godine, a to je i više nego dobra prilika da se na ovim koncertima uvjerite kako će ti albumi zvučati.

Dakle, pripremite svoju glavu za novi zvučni napad isjeckanih i bizarnih riječana Hesus Attora i ugodnu psihodeličnu post rock vožnju beogradskih Consecrationa.

Hesus Attor MySpace
Consecration FB

Kako se naši gosti ne bi osjećali usamljeno, društvo će im praviti domaći junaci Moraines. Ovaj instrumental bend osnovan je 2007. godine, te iza sebe imaju jedno EP izdanje i bezbroj nastupa u Hrvatskoj i regiji. U pripremi je i album prvijenac planiran za kraj ove godine. 

Počevši kao post-metal bend pod utjecajem Pelicana, Isisa i sličnih, s vremenom se mijenjala postava i zvuk benda, pa bi se bend trenutno mogao svidjeti svim fanovima Rosette, The Mars Volte ili Russian Circlesa.

Moraines FB

Ulaz se otvara u 20h, a cijena ulaznice je 30 kn.

Sa sobom je potrebno imati člansku iskaznicu KSET-a. Zelenu iskaznicu nabavite na ulazu (5kn) ili preko dana na šanku KSET-a (0 kn).

koncert