Demonstrator: Proleter + Plan 9 iz svemira

Otvorenje nove sezone Demonstratora!
 

PROLETER

Spletom okolnosti, krajem 2011. godine Ivan Begčević (bubanj) i Antonio Mavrin (gitara i vokal) odlaze na probu i otkrivaju zajedničke interese stvaranja glazbe. Pjesme nastaju brzinom punk tempa te tako i shvativši kako je potreban još jedan član bacaju se u potragu za basistom. Nakon kraće potrage, početkom 2012. godine bendu se pridružuje Adam Ivanković te tako upotpunjuje sastav benda. Dolaskom basista, bend počinje s intezivnim i stalnim probama što jer rezultiralo mnogobrojnim pjesmama prema uzoru na poznate amerčke pop punk bendove kao što su blink-182, Green Day, Sum 41, Screeching Weasel i sl. Zajedno su odradili nekoliko nastupa, uglavnom po zagrebačkim klubovima, ali i po festivalima. Od važnijih ističu festival Ritam Europe gdje su odabrani od strane publike te su tako nastupili i dijelili pozornicu s Kawasaki3p-om i Darkom Rundekom. Nakon nastupa na Ritmu Europe bend napušta basist, ali već ubrzo nakon njegovo mjesto upotpunjuje Luka Rukavina koji nastavlja djelovati s bendom sve do danas.

PLAN 9 IZ SVEMIRA

Plan 9 iz svemira je elementarna nepogoda koja drskim i bezobraznim ritmovima pobuđuje najdublje skrivene porive Vašeg perifernog živčanog sustava. Plan 9 iz svemira žanrovski je smješten između Discipline Kičme, King Crimsona, Mars Volte i Primusa. Plan 9 iz svemira je iznenađenje, nevjerica i šok.

 

Ulaz se otvara u 20 sati, a karte se mogu kupiti na blagajni KSET-a po cijeni od 10 kn na dan koncerta. Ne zaboravite da je svaka karta ujedno i glasački listić.

Sa sobom je potrebno imati člansku iskaznicu KSET-a. Zelenu iskaznicu nabavite na ulazu (5kn) ili preko dana na šanku KSET-a (0 kn).

koncert