Phat @ KSET pres. Fanatiks (Balance Crew, RI)

Nakon zadnjeg Phat KSET-a i ludnice na stageu s Dregerima, malo je ostalo nedoumica. Melodiozan bas, brz i smooth ritam te duh funky Hip-Hopa u neokaljanom izdanju nikoga nije ostavio ravnodušnim. Nas je definitivno pogriješio rekavši da je Hip Hop mrtav. Ipak, mi ne spašavamo ništa. Mi živimo ovu priču sa svima Vama koji držite do dobrog zvuka, umjetnosti umiksavanja te vokalnog ritmičnog izražavanja.
 
Imamo i uho na ulici i pažljivo osluškujemo tko radi dobar Boom Bap ili jazzy, funky style, pažljivo odabiremo tko će blagosloviti naše mikrofone, jer formula mora biti točna, odmjerena i fino ugođena, kako biste osjetili bit onoga što radimo.
 
Zato, ne traži dalje. Zadnju subotu u mjesecu rezerviraj za Phat KSET jer DJ Chill & No Def garantiraju odličan party s visokim intezitetom i otkačenim plesnim pokretima dok ostatak večeri pripada dinamičnim Fanatiksima (Balance Crew) iz Rijeke.
 
 
 
FANATIKS
Zasigurno jedni od najpoznatijih riječkih Hop Hop izvođača. Na Hip Hop sceni su od 2004. godine kada se snimaju prve pjesme. Članovi grupe su: Barakinjo, Guja te njihov producent i DJ Da Costa. Veliki mash na hip hop sceni napravili su svojim prvim video spotom za pjesmu "Slušaj Slušaj" na kojoj gostuje Doki Dok. Čine sastavni dio Balance crewa zajedno s Doki Dokom, grupom KBC te Sunny Sunom i naravno DJ-ima: DJ Jericho, DJ Šah Mat i DJ Ramo. Prvi Demo album pod nazivom "Slušaj Slušaj" izašao je u 11 mjesecu 2007. godine te su se na njemu mogle čuti prve snimljene stvari za koje možemo reći da su pravi riječki reprezent. Imaju nastupe diljem Hrvatske, Slovenije te čak i u Pragu u klubu Pascha.
 
DJ CHILL
Jedno od najvažnijih imena Hip-Hop i klupske scene danas u Hrvatskoj. Nastupao je rame uz rame s nekim od najvećih Hip-Hop imena koja su došla posjetiti Hrvatsku i Sloveniju poput: Redman, Diamond, Sadat X, Inspektah deck (Wu-Tang Clan), Pete Rock, Dilated Peoples, Masta Ace & EMC, Sheek Louch (LOX), Edo G & Special Teamz, J-Ro (Tha Alkaholics), 50 Cent, Sugarhill Gang, Kurtis Blow itd. Također je surađivao i nastupao s većinom hrvatskih Hip-Hop legendi. Chill vrti preko 10 godina po najboljim klubovima Balkana i šire, demonstrirajući svoje vještine i virtuoznost za gramofonima.
Također je jedan od voditelja, urednika i DJ-a na već sada legendarnoj emisiji “Mixtape Sessions” zagrebačkog Radija Student 100.5 fm, koju vodi već 7 godina. Njegova ljubav za muzikom je evidentna i nedavnim ulaskom i u producentske vode.
 
DJ NO DEF
Jazz fanatik, Hip Hop head i kršitelj copyright-a. Danju operira umovima slušatelja na Radio Studentu dok noću vješto preuzima
kontrolu nad publikom u KSET-u. Prikopčan iglama kroz koje teče informacijski kaos, njegov mozak, umrežen u svemir bitova, traži red u vremenskom kontinuumu manipulirajući kolektivnom memorijom i snovima Slušatelja. Podsvijest mu je obuzeta cyber duhovima koji zapovijedaju njegovim tijelom. Glas koji tada progovara iz njega više nije njegov. Memorije koje su urezane u njegovo biće, oblikuju kontekst u kojem protagonist nije on sam već svaki pojedinac za sebe. Izaziva vas da se izgubljeni u ritmu ponovo pronađete u kolektivnoj meditaciji. Just be(at)!
 

Ulaz se otvara u 22 sata, a cijena ulaznice je 15 kuna prije ponoći, a 20 kuna poslije ponoći.

Sa sobom je potrebno imati člansku iskaznicu KSET-a. Zelenu iskaznicu nabavite na ulazu (5kn) ili preko dana na šanku KSET-a (0 kn).


party