Taljenje ~ Dead Dildo Drome (SLO) + Godlike (Zg)

Nastavljamo s novim koncertnim programom, koji je u rujnu krenuo u KSET-u. Drugo po redu Taljenje donosi nam bendove Godlike i Dead Dildo Drome!
 
GODLIKE
Domaći bend iz Zagreba, čiji počeci sežu u 2008. godinu, konstantno radi na autorskim stvarima pod utjecajem bendova poput Sepulture, Pantere, Hatebreeda, Lamb of God i drugih. Debitantski koncert održavaju u Velikoj Gorici u travnju 2008. Bend na repertoaru ima 9 autorskih stvari i nekoliko obrada (Hatebreed, Lamb of God), a zapaženi su po vrlo energičnim i žestokim live nastupima. Upravo snimaju svoj album.
 
Godlike su: Saša Pul - vokal, Goran Horvat - gitara, Marko Bujanić - gitara, Dino Peroš – bass i Marin Lelas – bubnjevi.
 
 
DEAD DILDO DROME
Metal bend koji nam dolazi iz Slovenije započeo je s djelovanjem početkom 2010. i već dosad su postigli zapažen uspjeh u svojoj zemlji. Svoj glazbeni izričaj opisuju kao kombinaciju death i black metala te metal i hard corea.
Već dosad bilježe nastupe po Europi, a stage su dijelili i s bendovima kao što su Soulfly, Parkway Drive, Caliban, Cataract, Vulture Industries, Superbutt i Benighted.
 
Dead Dildo Drome su: Robert Šercer - vokal, Andy Perko - gitara, Damir Juretič - gitara, Žiga Jerič - bass i Enej Kuplenik - bubnjevi.
 
 
 
Javite nam se na taljenje.kset@gmail.com ako biste i vi voljeli rastaliti KSET!
 
Ulaz se otvara u 20 h, a karte se mogu kupiti na blagajni KSET-a po cijeni od 20 kn na dan koncerta.
 
Sa sobom je potrebno imati člansku iskaznicu KSET-a. Zelenu iskaznicunabavite na ulazu (5kn) ili preko dana na šanku KSET-a (0 kn).

Medijski pokriva: Cmar-net portal
koncert, metal