Joe 4 (HR) + The Gary (USA)

 

The Gary je američki bend, čiju glazbu su okarakterizirali kao soundtrack za onaj najmračniji dio večeri kada je popijena zadnja kap pive i vrijeme je za povratak u realnost. Možda je to tako, a možda i nije, ali sigurno je da ovi dečki rade odličnu glazbu. Dolaze nam promovirati svoj treći studijski album El Camino, koji ćete moći nabaviti i na 12“ vinilu. Priča se da su The Black Keys bili toliko oduševljeni ovim bendom i njihovim albumom da su odlučili njima u čast zadnjem albumu dati isto ime.

 

Joe 4 je dobro nam poznata noise rock trojka koja koncertom u KSET-u završava svoju europsku turneju. Ovom prilikom će promovirati novi album imena Njegov Sin koji izlazi na datum samog koncerta za Geenger Records. Album se besplatno može skinuti s bandcamp stranice benda, ujedno je prvo izdanje na Geengeru koje ujedno izlazi i na vinilu. Ova velika bučna beštija jedan je od top izdanaka naše alternativne scene te se nedolazak smatra grijehom protiv našeg, Rozgom izmučenog naroda.

 

Ulaz se otvara u 20h, a cijena ulaznice je 30 kn.

Sa sobom je potrebno imati člansku iskaznicu KSET-a. Zelenu iskaznicu nabavite na ulazu (5kn) ili preko dana na šanku KSET-a (0 kn).

koncert, rock