Nan deSKA?! ~ promocija albuma

Nan deSKA?!  je ska-reggae bend iz Zagreba čije su svirke poznate po opuštenoj i rasplesanoj atmosferi jamajkanskih ska i
reggae ritmova, s primjesama funka, disca i drugih glazbenih stilova.

Bend je na scenu stupio 2004. i to baš koncertom u KSET-u, na programu Demonstrator. Od tada do danas bend je odsvirao velik broj koncerata u Hrvatskoj, Sloveniji, BiH i Bugarskoj. Izdvojimo nastupe kao predgrupa slavnim The Slackersima u KSET-u, zatim nastup na Brucošijadi Filozofskog Fakulteta, nastup na petom Seasplash Reggae Festivalu u Puli, prvo mjesto na Sajmu glazbe 2006., prvo mjesto na natjecanju udruge Demobands 2006 te nastup na Nektar Demofest festivalu 2008 godine, gdje je bend ušao među
osam najboljih bendova između 192 prijavljena sastava s područja bivše Jugoslavije.

U siječnju 2010. godine bend se zatvara u studio Deep Forest i počinje snimanje svog albuma prvijenca. Album je snimljen do kraja svibnja, te je početkom svibnja izašao i prvi singl Ljeto. Pjesma je naišla na odličan prijem kod publike, te je, popraćena i video spotom koji je radila D'n'A produkcija, stigla na prvo mjesto Top 20 ljestvice HR1. Nakon nje, u rujnu iste godine bend pušta i singl Parking, koji je također jako dobro prošao kroz publike. Treći singl Kaktusi, popraćen video spotom također D'n'A produkcije dobio je ozbiljniju minutažu na lokalnim TV postajama. Slijede singlovi Peronospora, te Volim te, za koji bend izdaje i treći spot.

U ljeto godine Gospodnje 2012. Nan deSKA?! konačno izbacuje album prvijenac Repetitio est mater studiorum... orum. Album broji 10 pjesama od kojih i navedene singlove, te pjesmu Bossa Noga koju upravo možete čuti kako se vrti radio postajama. Album su odlučili predstaviti koncertom u KSET-u, gdje će se moći nabaviti po promotivnim cijenama. A sigurni smo da neće izostati ni dobre svirke.

Vidimo se u KSET-u!

 

Ulaz se otvara u 20h, a karte se mogu kupiti na blagajni KSET-a po cijeni od 15 kn na dan koncerta. Uz svaku kupljenu kartu, dobivate i piće dobrodošlice.

Sa sobom je potrebno imati člansku iskaznicu KSET-a. Zelenu iskaznicu nabavite na ulazu (5kn) ili preko dana na šanku KSET-a (0 kn).

koncert, ska, reggae