Kom3dija + Sebastian Doe

KOM3DIJA

Ovu Čakovečku družinu lako ste mogli sresti na ulicama Varaždina za vrijeme Špancirfesta. Kvartet čiju glazbu ne možemo svrstati ni u jedan diskografski žanr, predstavio nam se prije tri godine svojim prvim albumom Indijancu je bilo smešno. Na tom albumu poigrali su se sa međimurskim tradicionalnim pjesmama premazavši ih bluesom, rockabillyem, jazzom, punkom, a ni pop nisu izostavili. Već su tada sa tri autorske pjesme pokazali kako se njihova budućnost neće ograničavati obradama tradicionalnih pjesama, pa su tako u 11. mjesecu prošle godine izdali i svoj drugi album pod nazivom Ja kažem mir kojim su to čvrsto dokazali.

Već prvim singlom Kaj te briga su momci na veseo i sarkastičan način opisali neke od svakodnevnih problema s kojima se susrećemo i ravnodušno okrećemo glavu. Kom3diji je ovo već drugi nastup u KSET-u, prvi put su nas svojim veselim
i brzim ritmovima natjerali da prkosimo gravitaciji, potvrdili su status i na Brucošijadi FER-a, a tko zna na što su nas sve spremni natjerati sa još jednom godinom iskustva više. Najbolje da 6. studenog rezervirate za Kom3diju i KSET, tj. za sebe te se sami uvjerite!

SEBASTIAN DOE

Mladi zagrebački akustični bend po prvi puta će nam se predstaviti u KSET-u, dok ste ih do sada lako mogli čuti na zagrebačkim radio postajama. Neki bi rekli da koketiraju sa šansonama, ali vole oni itekako šarati i po ostalim glazbenim stilovima, dok im neuobičajena kombinacija klarineta i bisernice pridaje specifičan i prepoznatljiv zvuk. Prvi singl Ljeto je tu! za koji su snimili i spot, mogli ste čuti i vidjeti na TV postajama gdje nisu bili rijetka pojava, a zanimljiva je činjenica kako su svoj drugi singl Ljubav koji obećaje svijetlu budućnost snimili u suradnji sa Kom3dijom.


Ulaz se otvara u 20h, a cijena ulaznice je 20 kn.

Sa sobom je potrebno imati člansku iskaznicu KSET-a. Zelenu iskaznicu nabavite na ulazu (5kn) ili preko dana na šanku KSET-a (0 kn).

koncert