Naš Mali Afro Bend + Čipkice

U početku je bio ritam.
Preciznije... poliritam.
Izazivao je ples.
Njegova svrha je slavljenje života.

Obilježit ćemo postojanje glazbenog programa iskonskom glazbom. Glazbom prije civilizacije.

Ovaj koncert plod je prijateljstva udruge Dyalli i Riddim'n'Culturea. Oni vas zajedno pozivaju na proslavu drugog rođendana Riddim'n'Culturea uz vaš i naš Mali Afro Bend.

 
Uzmite ljubav prema glazbi, nepresušnu znatiželju i želju za otkrivanjem novih svjetova, sve to dobro izmiješajte i izmućkajte i što ste dobili? Čipkice - mali etno ansambl sačinjen od desetak svestranih djeva koje vole svoje i poštuju tuđe, i poštuju svoje i vole tuđe. 
 
Čipkice su svoje putovanje započele 2008. godine na radionici sevdaha nakon koje se izrodila ideja o osnivanju ansambla koji b izvodio tradicijsku glazbu iz cijeloga svijeta. Pod vodstvom maestre Lidije Dokuzović, inače renomirane etno glazbenice i vokalistice Afiona, Čipkice svoj repertoar uče na raznim radionicama tradicijske glazbe, ali i učeći jedne od drugih, a izvode ga a cappella i uz glazbenu pratnju. Razni festivali, kulturne i humanitarne priredbe prigode su u kojima su Čipkice uvijek rado viđene gošće s kojima svijet možete obići, ne u 80 dana, već u svega par pjesama. I to bez putovnice. 



Ulaz se otvara u 20h, a cijena ulaznice je 20 kn.

Sa sobom je potrebno imati člansku iskaznicu KSET-a. Zelenu iskaznicu nabavite na ulazu (5kn) ili preko dana na šanku KSET-a (0 kn).

koncert