Songwriter's Night ~ slušaonica


Realno, danas konzumiramo glazbu više nego li što je slušamo. Zarazne melodijice, praznoglavi stihovi i učestalo, neprestano, vječno izlaganje takvim pjesama na radijima, u shopping centrima, lošim klubovima pogubno je za ljudski mozak. Kao da ste svojevoljno odlučili otići u Fukoshimu roštiljati kraj nuklearke. Nije pametno. Jedina je razlika što tamo i dalje postoje veliki znakovi zabrane, zaštitne ograde, stvari koje će vas upozoriti prije nego li priđete. Nažalost, nitko ne upozorava ljude na slušanje loše, nekvalitetne, isprane i besmislene glazbe.
 
I što sada?! Kakve to veze ima s KSET-om?! Pa nema, jer će prva slušaonica u novoj sezoni biti posvećena glorificiranju danas živućih tekstopisaca koji su  u vama pokrenuli i potaknuli  buru misli i emocija, bolje rečeno, opalili vam divan, poetski šamar, bolniji i slađi od ičega što ste do sada iskusili. 
Pridružite nam se zato na slušaonici najboljih tekstopisaca jer će s vama valcer zaplesati Leonard Cohen, Tom Waits, Nick Cave, Bruce Springsteen,  Bob Dylan, Lou Reed, Joni Mitchell, Eddie Vedder, Michael Stipe, Joana Newsom, James Murphy, Jeff Mangum, Thom Yorke, Stuart Murdoch, Stephin Merrit, James Mercer, Bill Callahan i mnogi drugi.
 
 
DJs: Tam & Lily Rooster
Ulaz se otvara u 21 sat, a cijena ulaznice je 5 kn s iksicom i 10 kn bez.
 
Sa sobom je potrebno imati člansku iskaznicu KSET-a. Zelenu iskaznicu nabavite na ulazu (5kn) ili preko dana na šanku KSET-a (0 kn).
slušaonica